Τo Google Street View είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Σου λύνει τα χέρια, σου ανοίγει δρόμους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το Google Street View επίσης και ενίοτε, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια αναπάντεχη στιγμή γέλιου. Αιχμαλωτίζοντας καρέ που ισορροπούν ανάμεσα στο σουρεάλ και στο μεγαλειώδες.

Καλή ώρα, τούτη η φωτό που ανέβασε ένας χρήστης στο Reddit. Επαρχιακή Οδός Νεοχωρακίου-Φυλής, «σκληρή Βοιωτία» θα λέγαμε ενδεχομένως, νοτιανατολικά της Θήβας.

Ένας άνδρας γυμνός από τη μέση και πάνω, αφήνει το λευκού χρώματος αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και κατευθύνεται με αποφασιστικότητα (καταπώς η γλώσσα του σώματος μας δείχνει) προς το μέρος μιας συμπαθέστατης αγελάδας, που τον κοιτάει στα ίσα δίχως ίχνος φόβου.

Ένα ενσταντανέ ανοιχτό σε μύριες όσες ερμηνείες, προφανώς άλλωστε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τα πώς και τα γιατί της στιγμής. Σε γεμίζει απορίες σίγουρα η σκηνή…

google street view

Οι χρήστες του Reddit, το συνηθίζουν άλλωστε, έδωσαν ρεσιτάλ με τα σενάρια που σκαρφίστηκαν για το τι πιθανόν να είχε συμβεί την ώρα που το Google Street View αντάμωσε το δρόμο του με έναν κάτοικο της ελληνικής επαρχίας και μια αγελάδα. Με χιούμορ και… καμενιά, ιδού τα σχόλια που ξεχωρίσαμε ως πιθανές «λεζάντες»:

Όταν το Google Street View συνάντησε ένα άνδρα και μια αγελάδα στη Βοιωτία:

Είχαμε τους… τσαμπουκαλεμένους:

«Τι είπες για την μάνα μουυυυυ ρε;🤨» (σ.σ: εκπληκτικό, εύγε σε όποιον το σκέφτηκε)

«Κάνει “bullying” στον ταύρο ! Βοοοm 💥»

Αυτός εδώ έχει διαβάσει πολύ ελληνική μυθολογία:

«Ο Δίας είναι, undercover, παιδιά»

Ένα σχόλιο που θα καταλάβουν μόνο οι «μύστες»

«Και το όνομα του άντρα… Παρασκευάς Κούτσικος»

Όσοι ξέρουν τον Liver King μπορεί και να γελάσουν, οι άλλοι ας googlάρουν

«Τι κάνει ο Liver King στην Ελλάδα;»

Και ο… ξενέρωτος που έδωσε μια απόλυτα λογική και πιθανή εξήγηση (γιατί μας χαλάς τη φάση ρε φιλαράκι;)

«Ξέφυγε η γελάδα και πάει ο άνθρωπος να τη σώσει, μη τη φάνε οι λύκοι ή τη χτυπήσει κάνα αμάξι. Παίζει να είναι δική του κιόλας»