Για τους ποδοσφαιρόφιλους οι επόμενες ημέρες είναι κάπως κρίσιμες. Όχι για όλους, βέβαια. Για τη Λία Χριστάρα, πάντως, το ποιος θα κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα είναι κάπως δεδομένο. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε βγει στην εκπομπή «Συνδέσεις», φανερά απογοητευμένη και στεναχωρημένη που η αγαπημένη της ομάδα αποκλείστηκε για το Κύπελλο Ελλάδας, φαίνεται πως το άφησε πίσω της και πλέον έχει έναν αέρα αυτοπεποίθησης.

Όπου αγαπημένη ομάδα αναφερόμαστε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φλερτάρει με την κορυφή. Η Λία Χριστάρα πάντως βγήκε on air μπροστά από τον Λευκό Πύργο, θέλοντας να κάνει σαφές πως ο δικέφαλος θα πανηγυρίζει σε λίγες ημέρες. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ ξεκίνησε λέγοντας: «Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν θέλω να γίνω μάντισσα γεγονότων των επόμενων ημερών, αλλά για κάποιον λόγο έχω έρθει εδώ. Που έχω έρθει», ρώτησε με νόημα η Λία Χριστάρα, με τον παρουσιαστή, Κώστα Παπαχλιμίντζο να απαντάει: «Τον Λευκό Πύργο βλέπω εγώ».

Η συζήτηση όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή!», συνέχισε η Λία Χριστάρα, με τους παρουσιαστές να απαντούν: «Εκεί την Κυριακή, πιθανώς θα υπάρξει μια υπερσυγκέντρωση πλήθους ομάδας της Θεσσαλονίκης». 

Και λόγος πήγε πάλι στην Λία Χριστάρα η οποία είπε: «Μπράβο Κώστα! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά να έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ, νομίζω δεν έχει ξαναγίνει».