Είναι άραγε αυτό που λέμε παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο; Είναι σίγουρα κάτι που δε φανταζόμασταν ποτέ πως υπήρχε ίχνος ανάγκης να βγει. Να, όμως, που συνέβη – ποτέ μην λες ποτέ. Υπάρχουν έτσι πλέον ανάμεσα μας, παπούτσια μάρκας… Νέα Δημοκρατία. Σε χρώμα μπλε – άσπρο, φυσικά. Είναι custom made για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα λάνσαρε ο ίδιος, περιχαρής για κάποιο λογο, στα δικά του social media.

Παπούτσια ΝΔ

Στο TikTok, είναι τέτοια η φύση του μέσου άλλωστε, ο πρωθυπουργός της χώρας τούτης το προσέγγισε ανάλαφρα. Έκανε και teaser με το «τα λιγουρεύστε;» του Άδωνι Γεωργιάδη, μας έδειξε τη σόλα που έχει το πρόσωπο του και τη φράση – trademark «ντολμαδάκια», μας είπε επίσης πως είναι απάντηση σε παπούτσια ΠΑΣΟΚ που είχαν βγει παλαιότερα – συλλεκτικό μοντέλο. «Είναι πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία θα κάνουμε θραύση», σχολίασε επίσης.

Δες το βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok για τα παπούτσια μάρκας ΝΔ:

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Και να ένα ενσταντανέ από τα παπούτσια ΠΑΣΟΚ που είχαν βγει παλαιότερα για να τιμήσουν νοσταλγικά το πνεύμα μιας ολόκληρης εποχής, της αφθονίας θα λέγαμε ενδεχομένως:

Κάποια σχόλια που διαβάσαμε πως τα παπούτσια ΝΔ θα έπρεπε να προσφέρονται με 41% έκπτωση ή ότι θα κυκλοφορούν μόνο για το δεξί πόδι δεν έχουμε μπορέσει ακόμα να τα διασταυρώσουμε. Τα γράφουμε συνεπώς στα παλιά μας τα παπούτσια.