Από τη μία, ένας από τους καλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες των καιρών μας με τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές που γίνονται επιτυχίες με το καλημέρα. Από την άλλη, ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες ηθοποιούς. Αλλά αυτά τα ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μόλις μάθαμε είναι πως οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχουν και… προφητικές ικανότητες!

Το 2022 ήταν, όταν σε κοινή τους συνέντευξη εδώ στο Provocateur, τους είχε τεθεί το εξής ερώτημα υπό τη μορφή διλήμματος: «Να πάει το “Έτερος Εγώ” στο Netflix ή γκολ στο 90’ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό;».

Ένα γελάκι, ένα κοίταγμα στα μάτια και με ένα στόμα μια φωνή, δίχως δεύτερη σκέψη, ήρθε η απάντηση και από τους δύο: «Γκολ στο 90’ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό!».

Δύο χρονιά μετά, ήρθε η επαλήθευση της… προφητείας! ΟΚ, το γκολ του Ελ Κααμπί δεν μπήκε στο 90’. Μόνο που στο 116’ της παράτασης όταν και σημειώθηκε γράφοντας το τελικό 1-0 επί της Φιορεντίνα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός… buzzer beater!

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ευτυχής φίλαθλος ων μετά τον ερυθρόλευκο θρίαμβο στο Conference League, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το επίμαχο απόσπασμα από την προ 2ετίας κοινή συνέντευξη με τον Δαδακαρίδη στο Provocateur, συνοδεία της κάτωθι ατάκας:

«2022 Το είπαμε….

2024 Θρύλε ευχαριστούμε!!!»

Ο έρωτας, ο βήχας και η αγάπη του οπαδού προς την ομάδα του δεν κρύβονται… Μπορούν να μας πουν και κάνα νουμεράκι του Τζόκερ αν έχουν την ευγενή καλοσύνη;

Τσαφούλιας – Δαδακαρίδης: Η… προφητεία στο Provocateur: