Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρέυουν και φαίνεται πως στην Αθήνα έχουμε γίνει Λονδίνο ή κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αφού τα μεγάλα lives ξένων συγκροτημάτων γίνονται sold out από μήνες πριν. Τρανό παράδειγμα οι Coldplay για τους οποίους κάποιοι θα δώσουν ολόκληρο μηνιάτικο για να τους δουν από προνομιακή θέση!

Η αρχική μία συναυλία στο ΟΑΚΑ, έγινε διπλή. Και τώρα, που τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες ξεπούλησαν (έχουν μείνει εισιτήρια που ξεκινάνε από τα 338 ευρώ όπως μπορείς να δεις εδώ και φτάνουν ως και τα 436), η παραγωγή και το συγκρότημα εξετάζουν το ενδεχόμενο μια τρίτης συναυλίας, αφού η ζήτηση είναι τέτοια που θα μπορούσαν να γεμίσουν το ΟΑΚΑ 4-5 φορές τουλάχιστον οι Coldplay.

Ο Κρις Μάρτιν και η παρέα του θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024, με τις τιμές των εισιτηρίων να κυμαίνονται μεταξύ 50 και 995 ευρώ, με αυτά της τελευταίας τιμής να είναι προφανώς για το vip experience, όπου ο θεατής θα απολαμβάνει διάφορα προνόμια και θα έχει μπροστά του ακριβώς τους Coldplay.

Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr.