Έχουν διπλασιαστεί ή και τριπλασιαστεί μια εβδομάδα μετά την κακοκαιρία Daniel οι τιμές σε βασικά προϊόντα που πωλούνται σε λαϊκή αγορά της Λάρισας, σύμφωνα με επορτάζ της ΕΡΤ παρουσιάζει αυξημένες τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, το αγγούρι έχει φτάσει στο 1 ευρώ το τεμάχιο, η ντομάτα στα 3 ευρώ το κιλό από 1,20 ευρώ που πωλούνταν μέχρι πρότινος, το μαρούλι στα 5 ευρώ από 1 ευρώ που ήταν η τιμή πώλησής του αρχικά και το λάχανο στα 2,5 ευρώ το κιλό.

Για το θέμα των αυξήσεων τοποθετήθηκε ψαράς της λαϊκής αγοράς στην Λάρισα. Ο κ. Δημήτρης είπε ότι «οι τιμές στα ψάρια άλλαξαν ελάχιστα» και πρόσθεσε «εμείς είχαμε πρόσβαση στον Βόλο και τα καΐκια πάντα μπαίνουν πολλά μίλια από την ακτή μέσα και δεν ρισκάρουν τα δίχτυα τους. Αλλά οι ψαράδες έβγαλαν λίγα ψάρια λόγω των ημερών της κακοκαιρίας».

«Φόβος υπάρχει στον κόσμο χωρίς λόγο όμως. Γιατί το ποτάμι έχει 10 μέτρα λάσπη. Οι ψαράδες δεν ρισκάρουν ούτε να ρίξουν το δίχτυ τους μέσα στην βρωμιά ούτε ρισκάρουν να ψαρέψουν ρηχά. Ψαρεύουν πολλά μίλια από την ακτή και μέσα» συμπλήρωσε.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.