«Ξέσπασε» η influencer Ιωάννα Τούνη Αυτή την φορά εναντίον καλεσμένης της βάφτισης του γιού της – γνωστού μέχρι τώρα ως Νουνίτο- , η οποία έδωσε το προσκλητήριο στους δημοσιογράφους, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της. Στο προσκλητήριο μάλιστα αναφέρεται το μέρος και το όνομα που πρόκειται να δοθεί στο παιδί.

Σαφώς εκνευρισμένη και με αρκετή δόση ειρωνίας, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τη «φιλενάδα» που έδωσε στα κανάλια την πρόσκληση που έλαβε, σχολιάζοντας ότι και εκείνη θα μπορούσε να τη στείλει στους δημοσιογράφους, αλλά ήθελε να το κρατήσει για εκείνη και τους καλεσμένους της.

«Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…», λέει σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ανάρτησή της συνόδευσε και με ένα μήνυμα προς την καλεσμένη, γνωστοποιωντας της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στη βάφτιση, μετά από αυτό που έκανε. «Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει. Ευχαριστώ».

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται λίγο υπερβολικό το ξέσπασμα της influencer, μια και έχει συστήσει τον γιο της στο κοινό της και τα media. Ωστόσο, το ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε live μετάδοση τις ζωές των influencers και των εγχώριων celebrities, δεν σημαίνει ότι όταν επιλέγουν να κρατήσουν μια στιγμή από την προσωπική τους ζωή ιδιωτική, πρέπει να αντιμετωπίζονται με έλλειψη σεβασμού.