Απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου με την οποία δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό της και πιστεύει όλα όσα αυτή ισχυρίζεται για το «ψεύτικο SMS που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», έδωσε μέσω του X, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο διεκδικητής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για τις διάφορες επιθέσεις που έχει δεχθεί και ο ίδιος, αφήνει σαφείς αιχμές λέγοντας ότι κάποιες εξ αυτών προέρχονται και από ΜΜΕ που στηρίζουν το κόμμα, ενώ στο τέλος της δήλωσής του φανερώνει εμμέσως την πίστη του για νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής. Τονίζει χαρακτηριστικά ότι «θα είμαι ασπίδα για όλους» και κλείνει με το «Δευτέρα 25/09».

Αναλυτικά η δήλωση Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Πέμπτη 21/9/23

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.
Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.

Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Δευτέρα 25/9/23».

Πηγή: intronews.gr