Ήταν στις αρχές αυτού του μήνα όταν η ΔΕΛΤΑ βρέθηκε στο επίκεντρο από ορισμένους ψύχραιμους συμπολίτες μας που εξαγριώθηκαν με τη νέα συσκευασία του brand, η οποία απεικόνιζε έναν πατέρα να βάζει γάλα στην κόρη του, με την απουσία της μητέρας να είναι αυτό που ενοχλεί. Που ακούστηκαν τέτοια πράγματα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η λέξη “οικογενειακό” που έγραφε ακριβώς πάνω από αυτή την ευτυχισμένη στιγμή, που με απόλυτη κατανόηση και λογική σκέψη την συσχέτισαν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που είναι και το πιο επίκαιρο θέμα του τελευταίου διαστήματος. Σαφέστατα και η κυβέρνηση θέλοντας να το περάσει στην συνείδηση όλων, σκέφτηκε πως ένα γάλα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Τελοσπάντων προφανώς δεν προέκυψε κανένα νέο καθεστώς και η ΔΕΛΤΑ δεν αφαίρεσε τη μητέρα, απλά πρόσθεσε στις ήδη υπάρχουσες συσκευασίες της και τον πατέρα. Ήταν αναμενόμενο στο Χ να γίνουν διάφορες αναρτήσεις μεταξύ των οποίων ζητούσαν το μποϊκοτάζ της ΔΕΛΤΑ, το οποίο λίγες ημέρες αργότερα θεωρούν ότι το πέτυχαν. Σε μια ανάρτηση δε, κάποιος τράβηξε βίντεο από ένα ψυγείο σούπερ μάρκετ όπου υπήρχαν οι εν λόγω συσκευασίες, με εκείνη του πατέρα και της κόρης να μην έχουν αγοραστεί, σε σχέση με τις υπόλοιπες “πραγματικές” οικογενειακές συσκευασίες της ΔΕΛΤΑ. “Ούτε ένα δεν έχει πουληθεί”, έγραψε στο βίντεο.

Όμως το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι δεν κατάλαβαν ποτέ πως πρόκειται για επιπλέον συσκευασία, και έτσι όταν αντίκρυσαν ξανά την μητέρα, θεώρησαν πως κέρδισαν την άτυπη μάχη που έστησαν με την ΔΕΛΤΑ.

Για του λόγου το αληθές:

Αυτή είναι η δύναμη του λαού κύριες και κύριοι.