Αν έχεις κλείσει εισιτήριο για μία από τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ και τούτη η μουντή Κυριακή σε βρίσκει να μην έχεις και τόση όρεξη, τότε θα σου φτιάξουμε το κέφι. Διότι όπως ανακοινώθηκε, οι συναυλίες θα διεξαχθούν κανονικά, οπότε μπορείς να φωνάξεις από χαρά και επίσημα. 

Μετά από το χαμένο μάνιουαλ Καλατράβα και ορισμένα -ευφυέστατα- tweets του Κρις Μάρτιν, και φυσικά πολλές ελπίδες χαμένες, τελικά όλα θα γίνουν όπως ήταν προγραμματισμένα. Φοβόμαστε κάπως να το πιστέψουμε από τη μία, μη τυχόν μας βρει κανά κακό πάλι, αλλά από την άλλη κρατάμε την αισιοδοξία μας.

Την ανακοίνωση την έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του πως: «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Έκλεισε και με στίχο των Coldplay. Το είδατε έτσι;

Με τη σειρά της, η διοργανώτρια εταιρία High Priority επιβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό, ανακοινώνοντας και επισήμως ότι οι συναυλίες των Coldplay θα γίνουν κανονικά.

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα,

O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.

In a sky full of stars we‘ll see you soon!».