Ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να γίνει ο μπροστάρης μιας πολύ τοξικής ομάδας της κοινωνίας, με ρατσιστικά και ομοφοβικά χαρακτηριστικά. Καμαρώνει όταν καθυβρίζει ομάδες ανθρώπων που δεν απολαμβάνουν των βασικών δικαιωμάτων και απολαμβάνει το χειροκρότημα των ομοϊδεατών του. Ο δήμαρχος Βόλου δεν χάνει ευκαιρία να στήνει τα τοξικά του σόου στα ιδιαίτερα φιλόξενα σε εκείνον πρωινάδικα.

Μπέος ενώπιον δικαιοσύνης, Μέρος 1

Ήταν Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 όταν ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυε τη χυδαία σεξιστική επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Την επομένη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε παραγγελία για έρευνα σε βάρος του δημάρχου Βόλου με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, τονίζοντας στο έγγραφό της ότι ο λόγος του με τις συγκεκριμένες δηλώσεις είναι ρατσιστικός.

Πού κατέληξε αυτή η διαδικασία; Δεν γνωρίζουμε!

Μπέος μαινόμενος, Επεισόδιο 32034582!

Ήταν 11 Φεβρουαρίου 2024 όταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Ανδρέας Τετέι, κατήγγειλε στην κάμερα της COSMOTE TV ρατσιστική επίθεση εναντίον του. «Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε», δήλωσε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

Αχιλλέας Μπέος μαινόμενος, φωτο αρχείου, Eurokinissi.

Ο Βόλος, η ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης ο Αχιλλέας Μπέος, έσπευσε με ανακοίνωσή του να ξεκαθαρίσει πως άνθρωπος της ομάδας -όχι ο Μπέος, απευθύνθηκε στον διαιτητή διαμαρτυρόμενος του φώναξε “Τι μαϊμού φάουλ έδωσες”».

Αργότερα, όμως, το ίδιο βράδυ, η ομάδα της Κηφισιάς δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούμε τον Αχιλλέα Μπέο να φωνάζει στον διαιτητή λέγοντας την ατάκα, «Μόνος του έπεσε η μαϊμού».

Η ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι από τον Μπέο.

Ο Αχιλλέας Μπέος, δηλαδή, που κάθε φορά διαφημίζει πόσο «παντελονάτος» είναι, κρύφτηκε ψευδόμενος πίσω από μια ανακοίνωση.

Μπέος εναντίον Δικαιοσύνης, Μέρος 2

Ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης εναντίον του από τον Αχιλλέα Μπέο, κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας. Την πόρτα της ΓΑΔΑ θα περάσουν άλλα δύο άτομα ως μάρτυρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Κατόπιν, ο φάκελος θα φύγει για τον αρμόδιο εισαγγελέα αντιρατσιστικού νόμου, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Μπέου. Παράλληλα, αν υπάρξει κατηγορητήριο θα κοινοποιηθεί και στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, για να εφαρμόσει τον αθλητικό νόμο και να κληθούν από το πειθαρχικό η ΠΑΕ Βόλος, καθώς και ο ιδιοκτήτης της.

Θα συνεχίσει ο Αχιλλέας Μπέος να εκστομίζει τον οχετό του; Για να δούμε…

Φωτογραφίες: Eurokinissi