Αν έχεις τύχη διάβαινε θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτής της ταλαιπωρίας που έζησε μια 75χρονη γυναίκα. Και για την ακρίβεια, είναι ο χειρότερος μας φόβος όταν ταξιδεύουμε μόνοι με ΚΤΕΛ. Να, τελικά που μπορεί να γίνει. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη, όταν στην Εγνατία Οδό έκανε στάση. Η 75χρονη κατέβηκε, πήγε τουαλέτα και επιστρέφοντας στο λεωφορείο, αυτό είχε εξαφανιστεί. Και όχι δεν έκαναν τα μάτια της πουλάκια. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ την ξέχασε κανονικότατα. Έτσι απλά και όμορφα.

Η γυναίκα, στο μεταξύ, που επέστρεφε από Άρτα, όπου είχε παραστεί στην κηδεία του συζύγου της, που να φανταζόταν ότι θα έπρεπε να ζήσει κι αυτό. Ένας σερβιτόρος του εστιατορίου του σταθμού προσπάθησε να τη βοηθήσει και να βρει το τηλέφωνο του οδηγού ώστε να τον ειδοποιήσει. Μάλιστα, αφού τον εντόπισε, του είπε να σταματήσει κάπου το λεωφορείο προκειμένου ο ίδιος να μεταφέρει την 75χρονη στο λεωφορείο.

Μαντέψτε όμως.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ είπε ένα ωραιότατο όχι κύριες και κύριοι. Μην σας τα πολυλογούμε μετά από αυτή την ευγενική στάση του οδηγού, η γυναίκα  έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο σχολικής εκδρομής. 

Λογικά, πιο άνετα θα πήγε.