Το κέντρο της Αθήνας ζει την τουριστική περίοδο. Και ξέρετε ποιοι τη ζουν επίσης; Οι ΜΑΤατζήδες φίλοι και φίλες, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να ποζάρουν στους τουρίστες, μιας και για κάτι τέτοια είναι πολύ καλοί. Αυτά δεν είναι λόγια που κατεβάσαμε από το κεφάλι μας φυσικά, αλλά στηρίζονται στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok πριν κάμποσες ημέρες, και τώρα έγινε viral.

Δύο τουρίστριες σκέφτηκαν την τέλεια ιδέα να ποζάρουν με τρεις ΜΑΤατζήδες (και την κλούβα τους), τη στιγμή που εκείνοι βρίσκονταν εν ώρα εργασίας λόγω Πρωτομαγιάς. Πάντα υπάρχει χρόνος όμως για λίγη ποζεριά. Το βίντεο συνοδεύτηκε με το soundtrack της Lana del Ray, «Playing Dangerous», το οποίο χρησιμοποίεται από άτομα που πλησιάζουν αστυνομικούς κατά τη βάρδιά τους.

Τέλος πάντων, έζησαν τη στιγμή τους οι τρεις πρωταγωνιστές μας, για τους οποίους όμως κάποιοι ζήτησαν να σχηματιστεί ΕΔΕ. Σε ένα από τα 800 σχόλια που έχουν γίνει στο βίντεο, κάποιος έγραψε: «Άμα πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν αυτόφωρο, ο άλλος πήρε και πόζα». Εμ, δεν είσαι τουρίστας.

@yarin_ameli_shir אל תשאלו מאיפה האומץ 🤣🤣 #אתונה #שוטר #goodgirlofficer ♬ original sound – daisysdays