Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι κουζίνες των εστιατορίων δουλεύουν σε ρυθμούς… The Bear προκειμένου να μας προσφέρουν τα πιο premium χριστουγεννιάτικα μενού, που θα κάνουν πιο νόστιμες αυτές τις γιορτινές μέρες. Οι σεφ έχουν σηκώσει μανίκια ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Είναι άραγε πολυτέλεια να θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στις γιορτινές μέρες που έρχονται; Όχι, απαντάμε ξεκάθαρα. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι απαραίτητο να διεκδικήσουμε στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Για να δούμε λοιπόν ορισμένα εξαιρετικά premium χριστουγεννιάτικα μενού που εντοπίσαμε για σένα και το ταίρι σου. Από εκλεκτά μαγαζιά που μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τους. Διαφορετικά μεταξύ τους αυτά που επιλέξαμε, αλλά με ένα κοινό γνώρισμα: Είναι όλα τους καταπληκτικά. Ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου, ένα «τικ» περισσότερο τώρα που οι μέρες έχουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη…

5 premium χριστουγεννιάτικα μενού σε εστιατόρια για να πας με το ταίρι σου

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Το εστιατόριο-προορισμός MFlavours αλλά και το εντυπωσιακό Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge στο Athens Capital Hotel-MGallery ετοιμάζουν κάτι σπέσιαλ για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου στην καρδιά της Αθήνας.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με μοναδική θέα, ο Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον Chef de Cuisine, Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν σχεδιάσει ένα χριστουγεννιάτικο μενού με πρωταγωνιστές παραδοσιακές festive γεύσεις με το ιδιαίτερο high-end twist που χαρακτηρίζει τα εστιατόρια του Athens Capital Hotel.

To Christmas lunch είναι ένα ταξίδι κοσμοπολίτικων γεύσεων από επιλογές σε sushi μέχρι την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και τα λαχταριστά επιδόρπια.

Δείτε τα μαγαζιά στο Intronews.gr