Το χιούμορ, ο σαρκασμός και το γέλιο αποτελούν ίσως το καλύτερο όχημα για να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Και το όχημα αυτό το έχουν χρησιμοποιήσει πολλάκις στην ιντερνετική γωνίτσα, οι Cool Crips. Όμως αυτή η γωνίτσα δεν φτάνει, γι’αυτό στα πλαίσια του This is Athens – City Festival και σε συνεργασία με την Horizons Booking διοργανώνουν στις 22 & 23 Μαΐου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων δύο Προσβάσιμες Βραδιές Stand-Up Κωμωδίας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τόσο διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα , όσο και ζωντανό υπερτιτλισμό.

Τα Accessible Comedy Nights, πριν μπει επισήμως το καλοκαίρι και με φουλ standupικη διάθεση, φέρνουν αύριο και μεθαύριο σκηνή, φώτα, διερμηνείς, υπέρτιτλους, μικρόφωνα και αγαπημένους κωμικούς για να χαρίσουν στιγμές γέλιου σε όλους, όλες και όλα. 

Την προσβασιμότητα του φεστιβάλ έχει επιμεληθεί η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της, που θα παρέχουν Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ζωντανό Υπερτιτλισμό, καθώς και συμβουλευτική για την Ακουστική Περιγραφή που θα επιχειρήσουν να κάνουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για τις παραστάσεις τους.

Συμμετέχουν: Δημήτρης Δημόπουλος, Ανδρέας Πασπάτης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Δήμητρα Νικητέα, Γιάννης Ρούσσος, Θοδωρής Αδαμάκος

Παρουσίαση: Χρήστος Πέτρου

Κλείσε εισιτήριο ΕΔΩ.