Λίγο πριν τα 50α γενέθλια του έδωσε μια συνέντευξη στη Sun και είπε κάτι που υποψιαζόμασταν καιρό: “Πραγματικά, όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο”. Ο Robbie Williams και η σύζυγός του Ayda Field δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σεξ . Ο πρώην σταρ των Take That είπε ότι η λίμπιντο του έπεσε από τότε που σταμάτησε να παίρνει τεστοστερόνη για να θεραπεύσει την κατάθλιψή του. Σε ένα podcast πέρυσι, αστειεύτηκε ότι το σεξ μεταξύ τους ήταν «εντελώς νεκρό».Να μην το μάθει αυτό ο Σταύρος Γεώργας κι αρχίσει να στέλνει ηχητικά στα αγγλικά.

Κι αν είστε έτοιμοι να τον τρολάρετε, σας έχουμε νέα. Είναι πολύ αναζωογονητικό για έναν άντρα να παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν περιμένει από τη γυναίκα του να κάνει «σεξ συντήρησης» μαζί του, όπως δυστυχώς κάνουν ορισμένοι . Επιτέλους βγήκε ένας επιτυχημένος διάσημος και το είπε. Αρνείται να συμμορφωθεί με τις ξεπερασμένες στερεότυπες ιδέες που εξακολουθούν να υπάρχουν ,ότι  τάχα οι άνδρες έχουν υψηλότερη σεξουαλική ορμή – και ότι ο μόνος τρόπος για να έχουν έναν επιτυχημένο γάμο είναι οι γυναίκες να “προσπαθούν και να συμβαδίζουν”. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας για το πόσο σεξ είναι «φυσιολογικό»; Όχι. Σύμφωνα με τον σεξοθεραπευτή και συγγραφέα Marty Klein, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής ως ουσιαστικό μέτρο της ευτυχίας στη σεξουαλική μας ζωή ή στον έγγαμο βίο.

Άσε που υπάρχουν και επιστημονικές έρευνες που λένε όσα γνωρίζουμε ήδη: : έρευνα έχει η πανδημία έχει επηρεάσει τη σεξουαλική δραστηριότητα και τη σεξουαλική επιθυμία σε όλο τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα άγχους, κούρασης και στον αυξημένο φόρτο της φροντίδας των παιδιών. Και για να μιλήσουμε και για τον ελέφαντα στο δωμάτιο: Τα στατιστικά δείχνουν επίσης ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εικόνα του σώματός τους μετά τη μητρότητα, και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λίμπιντο τους. Ο τρόπος που κάνουμε σεξ αλλάζει επίσης με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να υποχωρήσει και να εξασθενίσει ανάλογα με τη σωματική και ψυχική υγεία, τη συναισθηματική ευεξία, τις απαιτήσεις της μητρότητας και της πατρότητας, τα οικονομικά, και την επαγγελματική ικανοποίηση. Δόξα και τιμή στον ειλικρινή και απενοχοποιημένο Ρόμπι, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ.