Έχει μια τάση μωρέ ο ΛΕΞ. Εκτός από το να γράφει στιχάρες, κάπως τα καταφέρνει να μαζεύει πλήθος κόσμου στα live του, θυμίζοντας σε πολλούς πως το κοινό της ραπ δεν είναι περιορισμένο, ούτε μικρό. Στο πιο πρόσφατο live του στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, χιλιάδες “παλιοί” και “νέοι” φαν του ΛΕΞ κατέκλυσαν το στάδιο.

Η βροχή δεν έφτασε ούτε καν κοντά στο να χαλάσει τη βραδιά στην Πάτρα και ο ΛΕΞ ανέβηκε κανονικά στη σκηνή, φέρνοντας στο κοινό του μια γεύση από Θεσσαλονίκη. Όχι, σε περίπτωση που απορείτε, τα καπνογόνα δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά. 

Μοναδικός τρόπος να επικοινωνηθεί η συναυλία του εκεί (η Πάτρα ήταν ένας από τους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας) ήταν μερικές αφίσες στην Πάτρα, σε διάφορα σημεία της πόλης, και ένα (το πολύ) στόρι του ΛΕΞ για το τουρ του. 

Κι όμως, το γήπεδο γέμισε, όχι μόνο από κόσμο από την Πάτρα, αλλά και από Αθηναίος. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Κεκάτος ο οποίος σήμερα ανέβασε μερικές ατμοσφαιρικές φωτογραφίες, στις οποίες σχεδόν ακούμε τον ΛΕΞ, τον κόσμο, τα καπνογόνα, το vibe όλα. 

Δες παρακάτω εννιά φωτογραφίες του σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου από το live του ΛΕΞ: