Η Μέρα του Πατέρα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για να δείξουμε την εκτίμησή και την αγάπη μας στους άνδρες που μας στηρίζουν και μας αγαπούν. Είτε πρόκειται για τον πατέρα, τον παππού, ή έναν σημαντικό άνδρα στη ζωή μας, ένα δώρο που αντικατοπτρίζει την κομψότητα και το στυλ τους είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. 

Στο FAVELAgr, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και στυλ, ώστε να βρεις το κατάλληλο δώρο, εύκολα και γρήγορα, ενώ με το κουπόνι FATHERSDAY έχεις -15% σε επιλεγμένους κωδικούς και brands.

Τα ρούχα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας, και τι καλύτερο από το να επιλέξεις ένα δώρο για τον αγαπημένο σου μπαμπά να ξεχωρίζει με ένα νέο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα του;

1. Πουκάμισα για Κάθε Περίσταση

Long sleeve ή short sleeve? το σίγουρο είναι πως θα βρεις εύκολα αυτό που θα αγαπήσει με τη πρώτη ματιά. Βαμβακερά ή λινά,  prints ή μονόχρωμα, slim ή regular fit είναι η τέλεια επιλογή για δώρο και τα brands του Polo Ralph Lauren, La Martina Κτλ έχουν σίγουρα αυτό το κατι που θα σε κανουν να διαλέξεις το ιδανικό. 

2. Παντελόνια

   Αν προτιμάει τα all time classic τζιν παντελόνια, τότε η Calvin Klein και η Diesel είναι μονόδρομος, διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε στυλ και ηλικία, ενώ αν προτιμά πιο σύγχρονο στυλ τα chino ή cargo παντελόνια είναι μονόδρομος. Μπορείς να ρίξεις μια ματια στα  Superdry & Gant .

Μην ξεχνάς πώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πιο iconic μαγιό της MC2, Polo Ralph Lauren & Nautica, για να απολαμβάνει τη παραλία πάντα με στυλ! 

3. T-Shirts ή Polo; 

   Αν η κομψότητα κυριαρχεί στο στυλ του τότε τα polo μπλουζάκια δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα του, τότε σίγουρα πρέπει να δεις τη συλλογή της Timberland, Fred Perry, Gant, Nautica  Μοναδικά t-shirts από τα MC2, Scotch & Soda, Guess, Puma κτλ.

4. Sneakers ή Boat Shoes;

Ό,τι κι αν προτιμάει, είτε sneakers για άνεση και αθλητικό στυλ με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς ή και πιο μονόχρωμες και safe επιλογές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην AdidasConverse, HOFF, Under Armour, Lacoste για day to night εμφανίσεις.

Αν πάλι του αρέσουν τα boat shoes – τα οποία αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής- προτίμησε brands όπως η Timberland και η La Martina για να επιλέξεις αυτό που θα του αρέσει.

Μην ξεχνάς πως τα παπούτσια είναι το σημείο που συχνά τραβά την προσοχή σε μια εμφάνιση. Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το συνολικό στυλ του αγαπημένου σου μπαμπά.

5. Σανδάλια Matter

All time classic σανδάλια τότε η Crocs & η Birkenstock είναι ιδανική επιλογή αφού προσφέρουν ανατομικό πάτημα και στυλ, σε πολλά χρώματα και σχέδια, ενώ για extra στυλ, η Dr Martens και η UGG είναι must have.

6. Αξεσουάρ: Οι Λεπτομέρειες Κάνουν τη Διαφορά

Τα αξεσουάρ είναι η τελική πινελιά που μπορεί να ολοκληρώσει μια εμφάνιση και να την κάνει να ξεχωρίζει με απλές και εύκολες προσθήκες. Επιλογές όπως οι ζώνες της Replay και της Calvin Klein αλλά και τα καπέλα της Nautica, της Lacoste ακόμα και της Polo Ralph Lauren θα ολοκληρώσουν και το πιο απλό outfit και ο μπαμπάς σου θα το λατρέψει.

Η Μέρα του Πατέρα είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας με έναν τρόπο που θα μείνει αξέχαστος. Στο FAVELAgr, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ανδρικά ρούχα και παπούτσια που θα κάνουν τον μπαμπά σου να νιώσει ξεχωριστός. Μην ξεχνάμε, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. 

Ευχήσου του Χρόνια Πολλά με στυλ και αγάπη, και κάνε αυτή τη Μέρα του Πατέρα πραγματικά ξεχωριστή!

Για την γιορτή του Πατέρα σας προσφέρουμε 15% έκπτωση σε όλα τα tops, bags & accessories νέων παραλαβών .. μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ .