Φέτος, η Froneri κυκλοφορεί δύο ολοκαίνουργιες προτάσεις παγωτού Oreo, σε χωνάκι και ξυλάκι, για να πάρει το καλοκαίρι σου την μπισκοτένια γεύση που του αξίζει! Κι εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει πιο Oreo νέο… η Froneri κάνει την ανατροπή και σου παρουσιάζει το αγαπημένο κύπελο OREO με ανανεωμένη συνταγή για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

Γίνεται; Κι όμως …

Δοκίμασε το νέο Oreo χωνάκι με απίστευτη γεύση από παγωτό βανίλια με κομμάτια μπισκότου Oreo με επικάλυψη θρυμματισμένου μπισκότου Oreo & κομμάτια Oreo και νιώσε την μαγεία ενός πραγματικά Oreo παγωτού!

Εάν πάλι είσαι τύπος που προτιμά το ξυλάκι, αναζήτησε τη νέα πολυσυσκευασία Oreo Mini ξυλάκια. Έξι λαχταριστά ξυλάκια, με κρεμώδη παγωτό βανίλια με κομμάτια μπισκότου Oreo με επικάλυψη θρυμματισμένου μπισκότου Oreo & κομμάτια Oreo και άσε την γεύση να σε συνεπάρει στην πρώτη κιόλας δαγκωματιά.

Θες ακόμα περισσότερη διάρκεια στην απόλαυση; Tότε δοκίμασε το κύπελο Oreo με την ανανεωμένη συνταγή που περιλαμβάνει ολόκληρα mini Oreo μπισκότα και ακόμα περισσότερα κομμάτια μπισκότου ΟREO και κυκλοφορεί σε super συσκευασία των 480ml.

Αυτό το καλοκαίρι βρες το δικό σου πιο Oreo παγωτό και taste a world full of fun!

Που; Στα πράσινα ψυγεία.

Η FRONERI δημιουργήθηκε το 2016 ως μια δυναμική κοινοπραξία μεταξύ R&R και Nestlé, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παγωτού στον κόσμο και η νούμερο ένα εταιρεία στην παραγωγή παγωτών ιδιωτικής ετικέτας  παγκοσμίως. Είναι μια διεθνής επιχείρηση ταχείας ανάπτυξης με όραμα να χτίσει την καλύτερη εταιρεία παγωτού στον κόσμο. Η εταιρεία έχει παρουσία σε περισσότερες από 23 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 15.000 υπαλλήλους  σε όλο τον κόσμο. Η FRONERI διαθέτει μία πλήρη γκάμα παγωτών. Στην Ελλάδα, διαθέτει brands όπως το BOSS, NIRVANA, MAGNUM, PIRULO, MOVENPICK, LACTA, OREO και MERENDA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε : https://icecreamland.gr/index.php/el/