Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με του νέο ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο «1987», από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

O δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του ετοιμάζεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα και να δημιουργήσει τα νέα μουσικά trends της εποχής με το νέο του album «1987» – ένα album γεμάτο smash hits, ανατρεπτικές συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών.

Έτσι, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε τον SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση του νέου του album, μέσα από το καινοτόμο concept του Jägermeister Live Arena και την πλατφόρμα της Viva.

Το Jägermeister έχει φροντίσει η βραδιά αυτή να είναι απολαυστική από το σπίτι με ειδικά combos είτε ατομικά, είτε για να παρακολουθήσετε το μοναδικό Live με φίλους. Με την αγορά κάθε combo κερδίζετε αυτόματα και τον ατομικό κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα της Viva.

Βρείτε τα μοναδικά combos που θα σας δώσουν το χρυσό κωδικό, είτε μέσα από το επίσημο e-shop του Jagermeister είτε μέσα από το E-food, ενώ εισιτήριά θα διατίθενται φυσικά και μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Μη μείνεις όμως στα combos, κάνε δική σου και τη συλλεκτική φιάλη που θα κυκλοφορήσει, σε περιορισμένο αριθμό, με το νέο εξώφυλλο του πιο δημοφιλή Έλληνα ράπερ καλλιτέχνη, αποκλειστικά στο e-shop του Jägermeister.

#SaveTheNight Τετάρτη 12.01