Στα Ιρλανδικά η έκφραση σημαίνει «Τι γίνεται;» και πιστέψτε μας, πολλά γίνονται την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αφού παραδοσιακά όλα γίνονται πράσινα σε ένα μικρό νησί στην άκρη της Ευρώπης (και όχι μόνο!)

Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η εθνική ημέρα της Ιρλανδίας, γιορτάζεται στις 17 Μαρτίου σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει το Ιρλανδικό στοιχείο, με πάρτι, συγκεντρώσεις, μουσική, φαγητό και φυσικά με τo Tully –έτσι λένε οι Ιρλανδοί το αγαπημένο τους Tullamore D.E.W.

Γιορτάστε σαν Ιρλανδοί αυτή την τόσο ξεχωριστή για εμάς ημέρα με το πασίγνωστο για την απαλή γεύση του ιρλανδέζικο ουίσκι το οποίο είναι το μόνο που επιμένει να υπηρετεί τη «Δύναμη των Τριών» και στα τρία στάδια της διαδικασίας παρασκευής ουίσκι.

Ειδικότερα, το Tullamore D.E.W.:

  1. Αποστάζεται τρεις φορές ώστε να δημιουργήσει ένα ουίσκι εξαιρετικής απαλότητας.
  2. Συνδυάζει τρεις διαφορετικούς τύπους ιρλανδέζικου ουίσκι –χρυσό grain ουίσκι, single malt και πλούσιο ουίσκι από παραδοσιακό άμβυκα μη συνεχούς απόσταξης (pot still)–  για να δημιουργήσει ένα πνεύμα μεγαλύτερης πολυπλοκότητας και αυθεντικού χαρακτήρα.
  3. Ωριμάζει σε τρεις διαφορετικούς τύπους βαρελιών –παραδοσιακά βαρέλια που χρησιμοποιούνται για δεύτερη φορά (Refill), βαρέλια μπέρμπον και βαρέλια σέρι– για να δημιουργήσει ανεπανάληπτο βάθος και ισορροπία γεύσης.

 

Η γλυκιά απαλότητα του grain ουίσκι, η ανάλαφρη σπιρτάδα του pot still και η φρουτώδης αίσθηση του malt γεννούν μια γεύση που διακρίνει το Tullamore D.E.W. από όλα τα υπόλοιπα ιρλανδέζικα ουίσκι.

 

Γιορτάστε με στυλ, υψώστε τα ποτήρια σας και μοιραστείτε το Tully με γενναιοδωρία!