Τις καραντινιασμένες μέρες που διανύουμε, αποφεύγουμε όσο μπορούμε να σουλατσάρουμε για πολύ σε τηλεοράσεις και social media. Βλέπεις, δεν θέλει πολύ να πέσει το μάτι σου, σε κανένα “σοβαρό” άρθρο, όπου το Γιαταπανηγύρια University, ανακάλυψε πως ο κορονοϊός μεταδίδεται με την αναπνοή ή την βίντεο-κλήση, ενώ μένει στην απόδειξη του ΑΤΜ, για ενάμιση μήνα. Παράλληλα σε προειδοποιούν ότι ασθενής στο Αζερμπαϊτζάν νόσησε ήδη 4 φορές, κι ότι τα ποσοστά ανεργίας, όταν φύγει η καραντίνα θα εκτοξευθούν στο 120%! Καταλάβες που το πάμε ε; Δεν γινόταν όμως να προσπεράσουμε την είδηση με τον Σταμάτη Γονίδη που σε έλεγχο που του κάνανε, είπε σε αστυνομικούς ότι βρέθηκε σε άλλο δήμο για να αγοράσει σπανακόπιτες

Στύψαμε το μυαλό μας λοιπόν και σκεφτήκαμε υπέροχα αληθοφανείς δικαιολογίες και πολύ σοβαρούς λόγους, για τους οποίους διάσημοι θα έσπαγαν την καραντίνα και θα έβγαιναν εκτός σπιτιού, ενώ απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Δεν χρειάζεται να αιτιολογήσουμε κάτι περαιτέρω, για τη συγγραφή του άρθρου, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! 

Ο Σάκης Τανιμανίδης για να πάρει καινούριο κινητό στην Χριστίνα Μπόμπα 

Eίναι δύσκολη η καραντίνα και για τους Influencers αυτού εδώ του τόπου και δεν βλέπουμε κανέναν εκεί έξω να ασχολείται σοβαρά. Μένοντας σπίτι οι επιλογές περιορίζονται κι η θεματολογία ανακυκλώνεται. Τα ζούμε όλοι αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτά. Πόσα instagram stories να κάνεις ο δόλιος; Πόσα βιντεάκια στο Tik Tok να γυρίσεις με μια basic κάμερα άραγε; Όταν σε βρίσκει όμως κι η καταστροφή του να χαλάσει το κινητό σου, την πιο κρίσιμη στιγμή, τότε ακολουθείς τον δρόμο του συντρόφου Τανιμανίδη και την σπας την καραντίνα για το φουκαριάρικο το Influencing και τα άλλα τα άτιμα τα βίντεο υψηλής ανάλυσης ρε γαμώτο. 

Ο Σωκράτης Μάλαμας για να αγοράσει καινούρια κιθάρα 

Το πρόσωπο της τηλεοπτικής καμπάνιας του Μένουμε Σπίτι είναι προφανώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο Σπύρος μας τα είπε νέτα, σκέτα και τσεκουράτα, χύμα και τσουβαλάτα. Μας έκανε να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, 284 φορές τη μέρα και ανάγκασε μέχρι και τα ατίθασα παππούδια να κλειδαμπαρωθούν σπίτια τους. Έλα όμως, που ξέχασε μες στην τούρλα του Σαββάτου, να πληρώσει την κάβα του “Στην Υγειά μας”, που κάθε βδομάδα μαζεύονται και πίνουν 50 νοματαίοι τουλάχιστον. Ο καβατζής βρέθηκε σε ανάγκη, δεν είχε e-banking κι ο Σπύρος αναγκάστηκε να την σπάσει την καραντίνα. 

Ο Νίκος Μουτσινάς για να δώσει αυτόγραφο στην Γιόκο Όνο 

https://www.youtube.com/watch?v=u34RGAKjcto

Όταν ο Νίκος μάζεψε διάφορους Έλληνες για να μας τραγουδήσουν το “Imagine“, δεν περίμενε ποτέ ότι η χάρη του θα έφτανε μέχρι τη Γιόκο Όνο, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Provocateur, επικοινώνησε μαζί του για να συνεργαστούν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο κοινής περιοδείας. Η Γιόκο άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο φορτική και για να την ξεφορτωθεί ο Νικ, αποφάσισε να συναντηθούν να της δώκει ένα αυτόγραφο. Εσύ θες να μου πεις, δεν θα την έσπαγες την καραντίνα στη θέση του; 

Bonus: Ο Γιώργος Μαζωνάκης για να βγει για νυχτερινό περίπατο. 

Τι γιατί; Γιατί είναι παιδί της νύχτας! Mic Drop γατάκια!