Στη συνέντευξη του στο Provocateur (εδω), ο πάντα συγκινητικός για την ευγένεια και την αισθητική του Αλκίνοος Ιωαννίδης, είχε απαντήσει στη Χρύσα Λύκου, πως ο μόνος τρόπος που αξίζει να πολεμάει κανείς το άσχημο, είναι το όμορφο.

Πάντα δίπλα στα κινήματα, πάντα μαζί με την κοινωνία, ο Αλκίνοος διεκδικεί και αγωνίζεται αυτή τη φορά για ελεύθερα νερά, στη Νέα Ιωνία Βόλου, έχοντας στο πλευρό του, το μέλλον μας, τα παιδιά.

Μετά την αισχρή επίθεση που δέχτηκε από τον αχαρακτήριστο δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που το μόνο που δεν πρέπει να μας εκπλήσσει είναι το θράσος του να μιλάει για ανθρώπους σαν τον Αλκίνοο, μιας και δεν έχει την παραμικρή συναίσθηση του ποιον σχολιάζει, εθισμένος στην υποκουλτούρα και το ψευτονταηλίκι με το οποίο έμαθε να επιβιώνει μιας και ο,τιδήποτε άλλο προϋποθέτει κόπο και δουλειά, η πληρωμένη απάντηση ήρθε για να μας ξεδιψάσει σαν γάργαρο νερό. 

Για να μην τα πολυλογούμε, ο Αλκίνοος στην πλατεία των Σταγιατών, τραγούδησε με ένα τσούρμο πιτσιρίκια, αγαλλιάζοντας τα μέσα μας.

“Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει, όποιος το πίνει πολεμάει και αντέχει. Δεν τ’ αγοράζω δεν πουλώ, μα με κερνάς και στο κερνώ, όποιος το πίνει πολεμάει και αντέχει”.

Σε ευχαριστούμε Αλκίνοε. Το έχουμε ξαναπεί, αλλά σε ευχαριστούμε!