Θύμα “περίεργων εκκλησιαστικών κύκλων” δήλωσε ότι έπεσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, σχετικά με τη γνωστή φωτογραφία που τον δείχνει να δέχεται τη Θεία Κοινωνία χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης.

Μάλιστα ο υπουργός μας δεν ήταν ο στόχος, αλλά μια παράπλευρη απώλεια στην προσπάθεια των παπάδων – “γκάνγκστερ” να στείλουν ένα μήνυμα στην επιστημονική κοινότητα. Αυτά δήλωσε ο ίδιος ο αν. υπουργός στη στήλη “Στίγμα” στα “Νέα” της Δευτέρας. 

Ο κύριος Κουμουτσάκος, αρχικά είχε δηλώσει ότι ήταν μια αυθόρμητη επιθυμία του και λυπάται που προκάλεσε αυτό τον χαμό, αλλά φαίνεται πως αυτή η απάντηση δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Άλλωστε όταν βρίσκεσαι στο ίδιο κόμμα με τον Άδωνι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έτσι θέλησε να εντυπωσιάσει κάνοντας τις δηλώσεις περί περίεργων λόμπι παπάδων. 

Για όσους δεν ξέρουν, αυτά είναι γνωστά κόλπα της μαφίας των παπάδων από την εποχή του Νώε. Κάποιες φορές στέλνουν κομμένα κεφάλι προβάτου (συμβολικό), ή αν είναι πολύ έντονα τα πράγματα, σου κάνουν μια Θεία λειτουργία που δεν μπορείς να αρνηθείς. 

Όλα αυτά τα υπέροχα συμβαίνουν την ίδια ώρα που τα πράγματα με την πανδημία φαίνεται να μην πηγαίνουν πολύ καλά.

Κύριε υπουργέ. Περισσότερη δουλειά, λιγότερο Netflix!