Η Disneyland έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός mural που βασικά ξέραμε ότι χρειαζόμασταν, αλλά δεν ξέραμε πώς να το ζητήσουμε. Σε αυτό το mural του Nikkolas Smith φαίνεται ο Chadwick Boseman να κάνει τον Wakanda χαιρετισμό σε ένα μικρούλη φαν που φοράει τη μάσκα του Βlack Panther.

Χθες ο Smith ανέβασε φωτογραφίες του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες και κάνει ο ίδιος τον Wakanda χαιρετισμό μπροστά στο mural.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This one is special. My King Chad tribute is now on a wall on display at Downtown Disney. ???? It is a full circle moment for me: my final two projects as a Disney Imagineer last summer were working on the Children’s Hospital project and the Avengers Campus. To millions of kids, T’Challa was a legend larger than life, and there was no one more worthy to fill those shoes than Chadwick Boseman. I’m so thankful to be able to honor Chadwick’s life and purpose in this way. I am grateful to the Disney family for being so supportive of my journey as an artist. @waltdisneyimagineering @disney @marvelstudios @disneyland ????✨ #LongLiveTheKing #KingChad #WakandaForever #Phambili #DowntownDisney #BlackPanther #ChadwickBoseman #RIPChadwick #WDI

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikkolas Smith (@nikkolas_smith) στις

«Αυτό εδώ είναι ιδιαίτερο. Το tribute μου στον King Chad είναι πλέον σε έναν τοίχο, σε κοινή θέα στο κέντρο της Disney», έγραψε. «Είναι η στιγμή που κλείνει ένας κύκλος για εμένα: τα τελευταία μου δυο projects ως Disney Imagineer το τελευταίο καλοκαίρι ήταν το να δουλεύω το project του παιδικού νοσοκομείου και του Avengers Campus”.

Το μικρό παιδί στο mural φοράει νοσοκομειακό ρούχο, για να τιμήσει τον star του Black Panther, που είχε επισκεφτεί ένα campus για παιδιά με καρκίνο, ενώ ο ίδιος έδινε μια προσωπική μάχη με την ασθένεια.

Ο Smith, στην ίδια ανάρτηση έγραψε επίσης πως είναι ευγνώμων που κατάφερε να τιμήσει τη ζωή και τον σκοπό του larger than life Chad Boseman, αλλά και στην ίδια τη Disney που τον στηρίζει στο καλλιτεχνικό του ταξίδι.

Το mural ονομάζεται «King Chad”, και ειλικρινά νιώθουμε κάθε γράμμα.