Θυμάσαι του Μαύρους Πάνθηρες; Εκείνη την περιβόητη ομάδα της αστυνομίας που έκανε το μετρό θέατρο επιχειρήσεων; Ή και δεν το έκανε. Τέλος πάντων, δεν είναι το περιεχόμενο της δουλειάς το ζήτημα, αλλά η ευφάνταστες επιλογές ονομάτων για να τονωθεί εν πάση περιπτώσει το ηθικό του team. Αυτή τη χρονιά, ο Χρυσοχοϊδης χτυπά με νέα ομαδάρα, με τρομερό στόχο και όνομα, αποδεικνύοντας πως αν δεν ήταν πολιτικός, ίσως και να μιλούσαμε για τον πιο πετυχημένο Έλληνα copyrighter αυτή τη στιγμή.

Για να μην τα πολυλογούμε, νέα ομαδάρα της ελληνικής αστυνομίας συστάθηκε για να διαχειριστεί τα των πορειών. Πρακτικά, δηλαδή, θα μοιράζει λωρίδες, φροντίζοντας να μην καταρρέει το σύμπαν κάθε φορά που άνθρωποι μαζεύονται για να διεκδικήσουν το δίκιο, το δικαίωμα, το μερίδιό τους στη δημοκρατία. Παράλληλα λογικά θα ρυθμίζει την κατάλληλη ώρα για να δροσιστούν οι διαδηλωτές με καμία αύρα; Όχι το εμφιαλωμένο νερό. Η ομαδάρα αυτή θα λέγεται Ο.Δ.Ο.Σ, θα είναι άοπλη και αυτό που μας εκνευρίζει περισσότερο σε αυτή τη φάση είναι ότι δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιο σατανικά ταιριαστό αρκτικόλεξο ή για μια ακόμα απόδειξη ότι η σχέση ελληνικού κράτους και κωμικής διάθεσης είναι ανίκητη.

Η ομάδα Ο.Δ.Ο.Σ. αναμένεται να περάσει από εκπαίδευση για να είναι σε θέση να προλαβαίνει φασαρίες και εντάσεις. Στο μεταξύ, εμείς περιμένουμε δούμε το όνομα γραμμένο και στις νέες στολές που θα έχουν, για να τους ξεχωρίζουμε.