Με ένα tweet, ο Σπύρος Σούλης δίνει τη μοναδική σοβαρή απάντηση στην παρωδία που ζούμε τις τελευταίες μέρες με το τσιμέντωμα της Ακρόπολης.

Σαφώς και όλοι μας θέλουμε εύκολη πρόσβαση για ηλικιωμένους και Αμεα στον ιερό βράχο. Θα έλεγε κανείς ότι μια ξύλινη κατασκευή, θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα δεν θα κάναμε εμετό από τα μάτια, κάποιος όμως αποφάσισε ότι αρκετά κυβικά λίτρα τσιμέντου πάνω στο βράχο της Ακρόπολης θα δείχνουν ωραία. Το τι είναι ωραίο και τι όχι βέβαια είναι υποκειμενικό οπότε αποφασίστε εσείς αν σας αρέσει ή όχι.

Υπάρχουν και κάποιοι που λένε όσο περισσότερο τσιμέντο, τόσο περισσότερο κέρδος για τον επιχειρηματία αλλά αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν έχουμε δώσει τέτοιο δικαίωμα σαν χώρα. 

Το σχετικό υπουργείο μετά τις αντιδράσεις έβγαλε μια ανακοίνωση που μάλλον την έγραψε κάποιο αλαζονικό σχολιαρόπαιδο και η μοναδική απάντηση που αξίζει να σημειωθεί δεν έρχεται από καμία αντιπολίτευση αλλά από τον μόνο άνθρωπο που ξέρει τη δουλειά της ανακίνησης στην Ελλάδα. Τον Σπύρο τον Σούλη. 

https://twitter.com/hashtag/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw