Οι περισσότεροι έχουν ήδη μπερδευτεί από τον τίτλο και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Ο σκοπός του Τάικα Γουαϊτίτι, δημιουργού του Thor: Ragnarok και Jojo Rabbit μεταξύ άλλων, ήταν αυτός ακριβώς. Το Reservation Dogs θα ασχολείται με τέσσερις νέους ιθαγενείς  που παρανομούν αλλά και πολεμούν ταυτόχρονα το έγκλημα στην Οκλαχόμα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Στέρλιν Χάρζο, ένας ιθαγενής σκηνοθέτης που κατάγεται από την ίδια πολιτεία.

Εκτός από τις ομοιότητες της σειράς με την πρώτη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο τόσο στον τίτλο όσο και στην πλοκή, η πρώτη επίσημη φωτογραφία του καστ (Ντ’ Φάραο Γουν -Α-Τάι, Ντέβερι Γιάκομπς, Παουλίνα Αλέξις, Λέιν Φάκτορ) μας προετοιμάζει και για τις ενδυματολογικές τους επιλογές οι οποίες, όπως βλέπετε, είναι παρόμοιες. Οι θαυμαστές του QT , ήσυχοι και προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί, δεν ξέρουν αν πρέπει να χαρούν ή να εκνευριστούν.

 

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος σε κάτι που ενισχύει τις αυτόχθονες φωνές και εξαιρετικά περήφανος που το κάνω αυτό με τον αδερφό μου Στέρλιν Χάρζο», έγραψε ο Γουαϊτίτι στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τέτοια ζητήματα αφού κατά το παρελθόν έχει μιλήσει για τον ρατσισμό στη χώρα του.

Η κωμική σειρά σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα, θα αποτελείται από 8 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας και θα μεταδίδονται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FX, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή ακόμα η επίσημη ημερομηνία. Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι πως το Reservation Dogs θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2021 και πως το πιλοτικό επεισόδιο έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Λέτε να δούμε μια παρόμοια εναρκτήρια σκηνή;