Σε συνέχεια της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτα Δούκα για τη λεκτική και σωματική βία που υπέστη κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στα πλαίσια της παράστασης “Closer”, την οποία επιβεβαιώνει και η συνάδελφός της Δώρα Χρυσικού, ο ηθοποιός απαντά με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Μαρίου Ρουμελιώτου του T-life επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος αρνείται πως βίασε και κλώτσησε τη συνάδελφό του.

Σύμφωνα με το κείμενο, ο Γιώργος Κιμούλης ήταν κάθετος ότι δε συνέβη το περιστατικό και τόνισε ότι είναι θυμωμένος και στεναχωρημένος και ότι έχει προβεί ήδη σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. «Έχει δυο σκέλη αυτό. Το προσωπικό μου και την αδιανόητη πράξη της κυρίας Δούκα. Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση», ανέφερε συγκεκριμένα. Για ακραία συκοφαντική δυσφήμιση έκανε λόγο ο ηθοποιός, συνεχίζοντας:

«Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της. Το άλλο σκέλος είναι η απαράδεκτη χρησιμοποίηση της πολύ σωστής πράξης της κυρίας Μπεκατώρου να καταγγείλει την κακοποίησή της», κατηγορώντας τη Ζέτα Δούκα για εκμετάλλευση της κατάστασης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν διαψεύδει ότι έβρισε και κλώτσησε την ηθοποιό, απάντησε:

“Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και την κλώτσησα. Δεν λέω ότι δεν με αφορά το προσωπικό μου και με αφορά το συλλογικό σε έναν κοινωνικό χώρο. Με αφορά, αλλά αφορά ταυτόχρονα εμένα, εκείνη και την πράξη της που αυτό θα λυθεί στο δικαστήριο. Το άλλο όμως είναι πολύ επικίνδυνο. Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει. Αυτό είναι το ένα, το άλλο είναι η μείωση της πράξης της κυρίας Μπεκατώρου. Εγώ θα κινηθώ δικαστικά. Αυτό δημιουργεί ένα ήδη τετελεσμένο ότι το άλλο μέρος που συκοφαντείτε αντιδρά οπότε θα οδηγήσει σε μια σιωπή αντίστοιχες περιπτώσεις της κυρίας Μπεκατώρου. Δεν λέω ότι είναι μικρό πράγμα το προσωπικό μου, αλλά πέρα από που με έχει στεναχωρήσει και με έχει θυμώσει, είναι και το άλλο που δεν πρέπει να διαφεύγει από κανένα.στής πράξης της κυρίας Μπεκατώρου να καταγγείλει την κακοποίησή της.”

Τέλος, ανέφερε πως δε θυμάται καν τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται η ηθοποιός, δηλώνοντας πως αν ο τσακωμός ήταν τόσο μεγάλος θα είχε φύγει η Ζέτα Δούκα, γιατί «δεν ήταν κανένα κοριτσάκι».