Μιλώντας στο Mega, ο Γιώργος Κιμούλης επιβεβαίωσε τα περί μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση στη Ζέτα Δούκα, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση πάνω στο για ποιο λόγο μετά από τόσα χρόνια η ηθοποιός επέλεξε τη δεδομένη στιγμή για να μοιραστεί την κακοποιητική του συμπεριφορά και τον κατονομάσει. Σε ένα «Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» κατέληξε ο ηθοποιός, εξοργίζοντας όχι ένα μεγάλο μερίδιο κόσμου, αλλά και τη βασίλισσα του Twitter. Ναι, την Καίτη Γαρμπή.

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1350817064727015425?ref_src=twsrc%5Etfw

Η τραγουδίστρια παρακολουθεί το κύμα αποκαλύψεων και καταγγελιών, από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το πρώτο βήμα, δηλώνοντας με tweet της τον θαυμασμό και τη στήριξή της στην αθλήτρια, γράφοντας «Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μια γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει παρά τις πληγές της και κατάφερε να εναντιωθεί σε έναν εχθρό που απειλεί όλες μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί πάνω σε ψυχές, σώματα και συνειδήσεις. Βούλιαξέ τους κορίτσι μου! Βούλιαξέ τους!».

Και στην περίπτωση της Ζέτα Δούκα δε θέλησε να μείνει εκτός, λέγοντας για ακόμα μια φορά το αυτονόητο. Δεν είναι λίγες οι φορές, ούτως ή άλλως, που η Καίτη Γαρμπή έχει τουητάρει μια σκέψη μας πριν καν καλά καλά συνειδητοποιήσαμε ότι την σκεφτήκαμε. Έτσι και αυτή τη φορά, η δική της απάντηση, είναι η σωστότερη απάντηση στο κατά πόσο είναι «μόδα να καταγγέλλει κανείς την κακοποίησή του».

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1354169734107959297?ref_src=twsrc%5Etfw

«Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια», έγραψε η τραγουδίστρια και κάπως την ευχαριστούμε, γιατί μας γλιτώνει κάθε φορά από το να λέμε τα αυτονόητα.