Με το ελληνικό #MeToo να φαίνεται να θέλει να ολοκληρωθεί μόνο όταν τελειώσουμε οριστικά με κακοποιητικές και παραβιαστικές συμπεριφορές, οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, συνεχίζουν τη μάχη, καταγγέλοντας γνωστό ηθοποιό για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση. 

Σε καταγγελία εις βάρος γνωστού ηθοποιού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν, σύμφωνα με το Mega, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη. Το ρεπορτάζ του σταθμού αναφέρει πως η καταγγελία έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Οι τρεις ηθοποιοί φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του ηθοποιού από το ΣΕΗ. Η ποινή της διαγραφής είναι η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβάλει το ΣΕΗ σε ένα μέλος. 

Οι καταγγελίες φαίνεται να έγιναν το απόγευμα στο Σωματείο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συνεδρίαζε με το ΔΣ του Σωματείου. Ο ίδιος δε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε την είδηση της καταγγελίας, αρνούμενος να συζητήσει περισσότερα, ωστόσο τόνισε πως αυτή η είδηση δεν διέρρευσε από το ΣΕΗ.  

Με ένα υπαινεκτικό στόρι στο Instagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, αντέδρασε στην είδηση για την καταγγελία.