Αν έχετε Facebook, που η λογική λέει πως διατηρείτε ενεργό λογαριασμό στο πιο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τότε σίγουρα θα πέσατε πάνω σε κάποια είδηση που αφορά το GameStop. Τι συνέβη και ο ολόκληρος ο πλανήτης άρχισε να ασχολείται ξαφνικά με την αλυσίδα καταστημάτων βιντεοπαιχνιδιών; Διάφοροι ερασιτέχνες επενδυτές, οργανώθηκαν στο Reddit και έφεραν τα πάνω κάτω στην Wall Street.

Αν και η υπόθεση δεν έχει λήξει ακόμα, το Χόλιγουντ έχει ήδη επενδύσει σε δύο κινηματογραφικά προτζεκτ. Οι Αμερικανοί λατρεύουν τέτοιες ιστορίες και ελπίζουν να τις λατρέψει το κοινό. Συνήθως όταν μια ιστορία περιλαμβάνει το γνωστό ”Δαβίδ και Γολιάθ”, τότε οι ταινίες σημειώνουν επιτυχία, λογικά έτσι θα γίνει και τώρα.

Το Deadline, εδώ και μέρες ανέφερε πως η MGM έχει αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου, το οποίο φυσικά δεν έχει γραφτεί ακόμα. Ο συγγραφέας του θα είναι ο Μπεν Μέζριχ ο οποίος έχει γράψει επίσης το Accidental Billionaires. Φυσικά, διαβάζουμε από την ίδια σελίδα ότι και το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις και ετοιμάζει και εκείνο ταινία σχετικά με τα γεγονότα. Αν και θα θέλαμε τον Μάρτιν Σκορσέζε να τη σκηνοθετήσει, μάλλον δεν θα είναι αυτός.

Όπως μαθαίνουμε, η streaming πλατφόρμα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον σεναριογράφο του Zero Dark Thirty, Μαρk Μποάλ όπως και με τον δημοσιογράφο και ακτιβιστή Σκοτ Γκάλογουεϊ. Για να πούμε την αλήθεια, θα μας έκανε εντύπωση αν δεν βλέπαμε την υπόθεση του GameStop σε ταινία.