Viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γιγαντιαία σαύρα να κάνει επέλαση μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ στην Ταϊλάνδη. Το βίντεο κοινοποίησε το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Ταϊλάνδης Mundo Nomada, και δείχνει το τεράστιο ερπετό/κολλητό του Γκοτζίλα να σκαρφαλώνει στα ράφια ενός Thai 7 Eleven και να ρίχνει ρύζια και απορρυπαντικά.

https://t.co/5ViDbrxOdy

Σύμφωνα με αναφορές, το ερπετό μήκους 6 ποδιών αναδύθηκε από ένα κοντινό κανάλι και έτρεξε στο κατάστημα 7-Eleven. Η αστυνομία έφτασε με χειριστές ερπετών για να παγιδεύσει το πλάσμα, το οποίο πιστεύεται ότι αγωνίστηκε να βρει φαγητό έξω, μετά από μήνες ξηρού καιρού, γεγονός που οδήγησε τα κανάλια και λίμνες να στεγνώσουν. Πείνασε το ζωντανό. Πήγε για ψώνια.

https://t.co/cBSl64edEw

Το σούπερ μάρκετ βρίσκεται στην επαρχία Νακόν Πατόμ, κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Υπάλληλος της επιχείρησης ανέφερε ότι έκανε ζέστη και είναι πιθανό η μεγάλη σαύρα να αναζητούσε λίγη δροσιά δίπλα στα ψυγεία.

https://t.co/Zql5vbok5v

Ίσως θα πρέπει να βάλουν την αγαπημένη μάρκα τροφίμων της σαύρας στο κάτω ράφι στο μέλλον. Τα ημι-υδρόβια πλάσματα είναι γνωστά για τα ισχυρά σαγόνια και τα πόδια τους, εκτός από τις εξαιρετικές αναρριχητικές τους ικανότητες. Μη σου τύχει.

https://t.co/vqEFMSIghu

Σύμφωνα με το CNN ερπετά όπως αυτά είναι συνηθισμένα στα αστικά κέντρα. Τρέφονται με ψάρια, ποντίκια και βατράχια αλλά και με υπολείμματα τροφής που αφήνουν οι άνθρωπο. Σε αιχμαλωσία μπορούν να ζήσουν έως και 22 χρόνια.