Στην εκπομπή-αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα, του Σπύρου Παπαδόπουλου, καλεσμένες βρέθηκαν δυο φίλες του τραγουδιστή, η Τζένη Μπότση και η Κατερίνα Βρανά. Η stand-up-comedian, γνωστή για το χιούμορ της και για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο αυτοσαρκάζεται, ανέβασε ένα στόρι στο Instagram, στο οποίο συνδύαζε την καλτ πια ατάκα της Τζένης Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά «Το Σημάδι του Έρωτα», κάνοντας όμως ένα ευφυέστατο twist.

«Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;», έγραψε λοιπόν στο στόρι της η Βρανά, προκαλώντας τις αντιδράσεις ορισμένων χρηστών που έκαναν λόγο για «αποκρουστική» ανάρτηση, για «ντροπή» όχι για το αυτοσαρκαστικό σχόλιο περί αναπηρίας, αλλά για μη χρήση μάσκας (;), αλλά και για χρήση άτοπου χαρακτηρισμού. Σε άλλα νέα, δέχτηκε κριτική για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει χιούμορ με τον εαυτό της.

https://t.co/IkoCIPFinn

Μέσα στις αντιδράσεις, υπήρχαν και οι θετικές. Εκείνες που υποκλίθηκαν στο χιούμορ της και λογικά την τάση της να μην τα παίρνει όλα τόσο προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια με Tweet της αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια που δεχόταν, γράφοντας:

«Εγώ το έγραψα αυτό. Η Τζένη το έκανε  repost. Είμαι ανάπηρη και μ’αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μην προσβάλλεστε εκ μέρους μου γι’αυτά. Αν θέλετε να προσβληθείτε εκ μέρους μου για κάτι, να προσβληθείτε με την έλλειψη πρόσβασης για ανάπηρους στην Ελλάδα».

https://twitter.com/veguolam/status/1381518770351579138?ref_src=twsrc%5Etfw

Με λίγα λόγια, θα αυτοσαρκάζομαι όσο γουστάρω και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στον πρακτικό τρόπο ζωής μας και όχι στα caption μας είπε λίγο πολύ η Κατερίνα Βρανά. Ή αλλιώς αφήστε το δέντρο και κοιτάξτε το δάσος.