Και τι είμαστε οι άνθρωποι; Ένα λάθος, αυτό είμαστε. Πριν θεωρήσετε ότι λατρεύουμε τη ματαιότητα και μισούμε την ανθρώπινη ύπαρξη, να σας υπενθυμίσουμε ότι και τα λάθη, μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μέσα από αυτά γεννιούνται άβολες, αστείες, χαζές και πολλές φορές επικίνδυνες στιγμές. Σίγουρα όμως, αυτό που μένει στο τέλος, είναι το χαμόγελο στα χείλη μας καθώς τις επαναφέρουμε σε μία συζήτηση με ποτό και δάκρυα στα μάτια από τα γέλιο που προκαλέσαμε στου γύρω μας. Το να μοιράζεσαι με την παρέα σου τις πιο ντροπιαστικές στιγμές που έχεις ζήσει, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί όταν αυτές συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Νομοτελειακά, αν δεν τις έχεις ζήσει και εσύ αυτές τις στιγμές, τότε θα τις ζήσεις στο μέλλον. Δεν θέλουμε να σε τρομοκρατήσουμε, απλά σε προετοιμάζουμε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Θα περάσει και αυτό, όπως όλα στη ζωή. Γιατί μας έπιασε πάλι αυτή η ματαιότητα;

Η εντυπωσιακή τούμπα μπροστά σε κόσμο

Ελάτε τώρα, όλοι έχουμε δείξει τις ικανότητές μας στο πατινάζ με τη διαφορά πως βρισκόμασταν σε ένα μπαρ ή στο δρόμο και πέσαμε με θόρυβο. Το χειρότερο σενάριο, βέβαια, είναι να σαβουριαστείς μπροστά στο crush σου.

via GIPHY

Η πόρτα

«Ωθήσατε» και «Έλξατε». Όσα χρόνια και να περάσουν, πάντα θα το κάνουμε λάθος και πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα γελάσει μαζί μας.

Το άκυρο: Μέρος πρώτο

Σηκώνεις το χέρι σου να χαιρετήσεις αλλά, δυστυχώς, δεν σε βλέπουν. Σε είδαν όμως οι γύρω σου και έτσι ένιωσες άβολα. Ας το παραδεχτούμε, είναι άβολο. Ακόμα πιο άβολο, όμως, είναι όταν αυτό συμβαίνει με τη χειραψία που έπιασε αέρα.

via GIPHY

Το άκυρο: Μέρος δεύτερο

Ακουμπάς κάποιον στον ώμο. Χαιρετάς. Γυρίζει και τελικά δεν είναι το άτομο που πίστευες στην αρχή. «Συγγνώμη, σε μπέρδεψα με…» και πριν ολοκληρώσεις τη φράση σου φεύγεις.

Το άκυρο: Μέρος τρίτο

Έχεις πάει για ψώνια. Έχεις γεμίσει το καρότσι σου. Πας στο ταμείο. Η κάρτα είναι άδεια. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ.

Η υγρή μύτη

Τρέχει η μύτη σου ασταμάτητα σε ένα δωμάτιο με εκκωφαντική ησυχία και περίπου 23 άτομα. Όχι, δεν έχεις χαρτομάντιλο.

via GIPHY

Το όνομα

Μόλις γνώρισες κάποιον και έχετε τρομερή χημεία. Η συζήτηση κυλά όμορφα μέχρι που συνειδητοποιείς πως έχεις ξεχάσει το όνομα του συνομιλητή σου.

Το χειρότερο

Έχεις χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Όχι, έχουμε χειρότερο. Έχεις χωρίσει εδώ και ένα χρόνο και πατάς κατά λάθος like ενώ δεν μιλάτε.

Το Πάσχα

«Χριστός Ανέστη» σου λένε, «επίσης» απαντάς εσύ. Κάτι πήγε λάθος.

via GIPHY

Το epic fail

Γνωρίζεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Για να το εντυπωσιάσεις, αρχίζεις και λες μια αστεία ιστορία. Μετά από πολλές και αχρεάστες λεπτομέρειες κάπου χάνεσαι και ξεχνάς τι θες να πεις και πού θες να καταλήξεις. Τελικά δεν γελάει.

Το καταραμένο screenshot

Έχεις μια διαδικτυακή συζήτηση, βγάζεις screenshot για να στείλεις στον κολλητό ή την κολλητή και τελικά το στέλνεις στο λάθος άτομο. Το άτομο που μιλάς. Μιλούσες μάλλον γιατί μάλλον σε έστειλε.