Να πνίξουν τον καημό τους με αλκοόλ, μουσική και χορό επέλεξαν οι νέοι χθες το βράδυ στην Κυψέλη, μήπως και ξεχάσουν τις άσχημες εξελίξεις και την επίθεση με καλαζνίφοφ (ο τόνος στο ‘ι’ για ευνόητους λόγους) στο σπίτι του Μένιου κάνω ό,τι θέλω την κυβέρνηση Φουρθιώτη.

Όπως διαβάζουμε στα περισσότερα έγκυρα μέσα της χώρας που σε καμία περίπτωση δεν τρομοκρατούν τον κόσμο, τουλάχιστον 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για να παρτάρουν, δίνοντας ένα καλό μάθημα στο Βέλγιο και το Tomorrowland για το πώς διασκεδάζει ο ελληνικός λαός εν μέσω πανδημίας.

Στο γλέντι που στήθηκε υπήρχε και DJ και έκανε τον πάντα νηφάλιο Ντέιβιντ Γκέτα να κλαίει σαν μικρό παιδί που δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο φεστιβάλ Sta Tetoia Mas sas Grafoume που από φέτος και κάθε χρόνο, θα βλέπουμε στην Κυψέλη.

Οι πάντα επινοητικοί Έλληνες, αφού δεν κατάφεραν να τα σπάσουν στην πλατεία Βαρνάβα, οργανώθηκαν ταχύτατα και μεταφέρθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου με take away ποτά γιατί σέβονται τα μέτρα. Οι διοργανωτές του Woodstock, που μία ανακοινώνουν ότι θα γίνει και την άλλη μέρα το ακυρώνουν, έχουν ήδη επικοινωνήσει με τα αλάνια της Κυψέλης μπας και σταυρώσουν επιτέλους φεστιβάλ.

Αυτά είναι τα πέντε μουσικά event που ζήλεψαν όσα έγιναν χθες στη χώρα μας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Rolling Stone.

Tomorrowland

Να πας να κάνεις τί ακριβώς στο Βέλγιο; Να φας τηγανητές πατάτες και να χτυπηθείς με κάτι που αποκαλούν μουσική ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να ακούσεις τον μπάρμπα που κόβει ξύλα με το πριόνι κάθε μέρα στις 4 το μεσημέρι; Όχι, ευχαριστούμε.

Woodstock

Έχουμε και στην Ελλάδα τσιγαριλίκια, παιδιά, πού να τρέχετε στη Νέα Υόρκη. Εν τω μεταξύ, αν τους ρωτήσεις να σου πουν πώς ήταν εκείνη τη μέρα, δεν θυμούνται. Όλη την ώρα έστριβαν. Κυψέλη και πάλι Κυψέλη.

Coachella

Από το όνομα και μόνο έχει φάει άκυρο. To Saint George είναι πιο όμορφο και για να τα λέμε όλα, ποια Ριάνα;

Πανηγύρι Περαχώρας

Δείξε σεβασμό. Στο 0:42 ακούς τον ήχο του μέλλοντος.

New Orleans Jazz and Heritage Festival

Όσοι ακούνε τζαζ είναι φλώροι και δήθεν. Δεν θα νιώσουν ποτέ το vibe της Αμαρρυλίς.

Summerfest

Πάρτι, DJ, ποτά, μηδέν αποστάσεις και μάσκες εν μέσω πανδημίας και κρυφτό με τους αστυνομικούς. Beat that.