Η σειρά- κλειδαρότρυπα στις ζωές των δυο παρουσιαστριών ειδήσεων -που έβαλε το Apple TV+ στο χάρτη με τις πλατφόρμες που πληρώνουμε για τηλεοπτικό περιεχόμενο- επιστρέφει και το τρέιλερ της είναι πολλά υποσχόμενο.  Φυσικά και πανηγυρίσαμε για το Emmy του “The Morning Show”.

Κάθε προσπάθεια του Χόλιγουντ να μιλήσει για το #MeToo κίνημα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει άπειρα βραβεία και προβολή γιατί πάντα πουλάνε ταινίες και σειρές βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Ο θεατής νιώθει ότι του “μιλάς” με ειλικρίνεια και η αλήθεια ή –τουλάχιστον- η επίφαση της, είναι το ιερό δισκοπότηρο κάθε δημιουργού που σέβεται το Twitter κοινό του.

https://t.co/nbHPw17wFO

Σίγουρα η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουιδερσπούν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε ένα μισογύνικο περιβάλλον, εδώ τα ξέρουμε κι εμείς πλέον και το αναγνωρίζουμε με ευκολία. Αλλά, οι δυο γενναίες ηθοποιοί έφτασαν σε εκείνο το σημείο αναγνωρισιμότητας και επιτυχίας που πλέον θέλουν την κάθαρση της εξομολόγησης και της κατάθεσης ψυχής, θα μοιραστούν όλα τα βιώματά τους για να θεραπεύσουν τα τραύματά τους.

https://t.co/BJo8fM0dL2

Τι είναι διατεθειμένη να κάνει μια γυναίκα για να γίνει παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής; Πόσο μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνεργατών και διευθυντικών στελεχών; Πόσο απειλείται από τη νεότερη συνάδελφό της γιατί κάποιοι έχουν βάλει ημερομηνία λήξης στο πρόσωπό της όταν αποκτά ρυτίδες;

https://twitter.com/dykeseungwan/status/1404433043096489985?ref_src=twsrc%5Etfw

Η σειρά The Morning Show της Apple TV+ δεν ήταν μια απλή επίδειξη χρημάτων σε A-list ηθοποιούς ως δόλωμα για να τσιμπήσει το κοινό. Ήταν μια καλογραμμένη, καλογυρισμένη σειρά. Με νεύρο και συναίσθημα. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι για πρώτη φορά τόσο καλή υποκριτικά. Είναι αστεία, είναι οικεία, είναι περισσότερο προσωπική από όσο περιμένει ο τηλεθεατής. Η Ρις Γουιδερσπούν είναι –σε κάθε της εμφάνιση- ότι καλύτερο συνέβη στην τηλεόραση. Αλλά η Άνιστον βρήκε ένα ρόλο που της επιτρέπει να είναι γεμάτη οργή και ανασφάλεια, να ζητά διαρκώς επιβεβαίωση αλλά ταυτόχρονα να ερμηνεύει με εκπληκτική καθαρότητα και συνέπεια μια γυναίκα που θέλει να υψώσει τη φωνή της και να ακουστεί. Χωρίς να παίζει το παιχνίδι των μεγάλων αφεντικών του NBC. Είναι ανθρώπινη. 

https://twitter.com/hashtag/AppleOriginals?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Γιατί ανατριχιάσαμε με το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν; Γιατί, πλέον, είναι πασιφανές ότι οι επιχειρηματίες στα μεγάλα κανάλια όχι απλά δεν έχουν ίχνος ηθικής αλλά δεν έχουν καν ανθρώπινη συμπεριφορά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτούς είναι αναλώσιμα προϊόντα.

​Φυσικά και ήταν καλή τηλεόραση η πρώτη σεζόν. Και το φινάλε της μας άφησε με τα σαγόνια πεσμένα, το εντυπωσιακό θα ήταν ένας χαρακτηρισμός υπονομευτικός για ένα τέτοιο επεισόδιο. Όλοι –μπροστά και πίσω από τις κάμερες- λειτουργούσαν ως καλοκουρδισμένα όργανα σε συμφωνική ορχήστρα.

Όταν φέρνεις την Τζουλιάνα Μάργκουλις σε μια τηλεοπτική σεζόν βραβευμένη με Emmy, είσαι ήδη υποψήφιος για περισσότερα. Καιρός να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας. Περιμένουμε την 17η Σεπτεμβρίου. Στιβ Καρέλ ήμουν πάντα φαν σου.