Κακά τα ψέματα, όταν μιλάμε για ριάλιτι μαγειρικής, τότε μόνο ένα μας έρχεται στο μυαλό: το MasterChef. Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, είναι κάπως ξεχωριστό και σε συνδυασμό με την οικειότητα που αισθανόμαστε με τους κριτές μετά από τόσα χρόνια, είναι σίγουρα το μόνο ριάλιτι που αξίζει στην ελληνική τηλεόραση. Τα νούμερα που σημειώνει, άλλωστε, το αποδεικνύουν.

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας του παιχνιδιού κρύβεται στη σχέση των κριτών που αναμφίβολα, είναι κάτι σαν «brothers in arms». Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περνάνε καλά, περνάμε και εμείς καλά μαζί τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μία από τις άπειρες στιγμές γέλιου που λογικά θα δούμε και φέτος, μας χάρισε ο πρώτος με ένα βίντεο στο Instagram και κάτι μας λέει πως θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια μόλις το MasterChef μπει ξανά στη ζωή μας.

O Σωτήρης Κοντιζάς κάνει τον Νονό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον βοηθάει με την απαραίτητη και χαρακτηριστική μουσική και ο Πάνος Ιωαννίδης, στη μέση, προσπαθεί να  συγκρατήσει τα δάκρυά του. Κανείς δεν τα κατάφερε, με τον θείο Λεωνίδα, μάλιστα, να χρειάζεται και μία χαρτοπετσέτα για να τα σκουπίσει. Είπαμε, περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.