Η ιστορία του ερωτικού τριγώνου μιας παντρεμένης γυναίκας, του συζύγου της και ενός πρώην της κατάφερε να μας κάνει να επανεξετάσουμε όλα όσα πιστεύαμε για την γυναικεία επιθυμία και τη μητρότητα. Δεν είναι όλες ευτυχισμένες στα προάστια τελικά. Μάλλον στο Κονέκτικατ δεν νιώθει ολοκληρωμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς που θέλει να ξανανιώσει έξαψη (insert Νατάσα Θεοδωρίδου).

https://t.co/hmdKlFr9LD

 Οι φαντασιώσεις της Μπίλι βοήθησαν πολλούς συνδρομητές του Netflix να περάσουν ευχάριστα την καραντίνα τους. 67 εκατομμύρια νοικοκυριά έφτασαν τη σειρά στην κορυφή της δεκάδας.

Στη δεύτερη σεζόν η δημιουργός Stacy Rukeyser υπόσχεται να μην απογοητεύσει τους φανς.

https://t.co/ccPAYss3aw

Ενδυναμωμένη γυναικεία σεξουαλικότητα στο Netflix γράφει το δελτίο τύπου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει η Σάρα Σάχι που την αφήσαμε στο τέλος της πρώτης σεζόν στο πλευρό του συζύγου της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί ο Μπραντ από τη ζωή της.

Αν δεν έχετε δει τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου, βρήκατε τρόπο να περάσετε καλά αυτό το σαββατοκύριακο. Να περιμένετε πολλές γυμνές σκηνές σεξ και συναισθηματικής κατάρρευσης. Θα δούμε έναν ανοιχτό γάμο στη δεύτερη σεζόν; Θα συμβιβαστεί η Μπίλι με τη μονογαμία; Θα νιώσει ποτέ κανείς τους ικανοποιημένος; Το μόνο 100% είναι ότι η σειρά θα γυριστεί στο Τορόντο. Κι ότι οι γυναίκες που γίνονται μητέρες δεν σταματούν να είναι επιθυμητές. Και να διεκδικούν την απόλαυση.