Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, με τον ίδιο τον Κουέντιν Ταραντίνο να αφήνει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να φέρει πίσω την μία και μοναδική Ούμα Θέρμαν για το final act του Kill Bill. Τώρα, ο σκηνοθέτης το έκανε για ακόμη μια φορά, ανάβοντας φωτιές που μετά βίας μπορούμε να σβήσουμε. Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα ακόμα Kill Bill;

Ο Ταραντίνο είχε μοιραστεί μερικές από τις σκέψεις του για τη ολοκλήρωση της τριλογίας το 2019, λέγοντας πως «αναρωτήθηκα τι συμβαίνει με τη νύφη (Θέρμαν), ξέρετε, δέκα χρόνια αργότερα, δεκαπέντε χρόνια αργότερα. Τι συμβαίνει στην κόρη της. Εγώ και η Ούμα το συζητήσαμε πρόσφατα, για να σας πω την αλήθεια», αν και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα το κάνει. 

via GIPHY

Το ίδιο έτος, ωστόσο, ο Ταραντίνο φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι το Kill Bill 3 είναι κάτι που σκέφτεται έντονα. Το 2020, η Φοξ, η οποία υποδύθηκε την Vernita Green, εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό της για τις συνομιλίες του σκηνοθέτη με την Θέρμαν, δηλώνοντας ότι η Zendaya θα μπορούσε να υποδυθεί την ορφανή κόρη του Green.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, σε ερώτηση για το ποια θα είναι η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του, ο Ταραντίνο είπε ότι «δεν είχε ιδέα», αλλά πρόσθεσε ένα «γιατί όχι;» σε ερώτηση για το αν θα είναι το Kill Bill. Γιατί όχι, θα αναρωτηθούμε και εμείς.

«Πρώτα θέλω να κάνω μια κωμωδία», δήλωσε ο Ταραντίνο στην ιταλική κρατική ραδιοτηλεόραση, οπότε και όσο και να θέλουμε το τρίτο μέρος του Kill Bill, αυτό θα αργήσει. Τουλάχιστον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αυτή η τελευταία του ταινία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να πει αντίο στον κινηματογράφο μαζί με τη μούσα του, την Ούμα Θέρμαν; Δύσκολο.