Έχουμε καλά νέα για τη σεξουαλική μας ζωή και για τις ηλίθιες δικαιολογίες που ακολουθούν τη συζήτηση για χρήση προφυλακτικού πριν το σεξ: το πρώτο unisex προφυλακτικό είναι γεγονός. Ένας γυναικολόγος από τη Μαλαισία το δημιούργησε και το βάφτισε “Wondaleaf”. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από ένα ιατρικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για να καλύπτει τραυματισμούς και περιλαβάνει ένα αυτοκόλλητο ώστε να κολλάει στα γεννητικά όργανα. Κάθε φύλου, βεβαίως. 

Το αυτοκόλλητο είναι τοποθετημένο στη μια πλευρά του προφυλακτικού. Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο είναι λεπτό και εύκαμπτο, αλλά δυνατό και αδιάβροχο. Είναι, επίσης, άνετο πάνω στο δέρμα. Όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει η εταιρία Twin Catalyst. 

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο δημιουργός του, John Tang Ing Chinh, τού κάνει ακόμα καλύτερο μάρκετινγκ. “Αν το βάλεις μια φορά, συχνά δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι εκεί”. Τι σημαίνει αυτό; Τέλος οι δικαιολογίες του στυλ “είναι άβολο”, “είναι μικρό”, “είναι στενό”; Ίσως, αν και γενικά νομίζουμε πως με αυτό το βίντεο είχαμε ξεμπερδέψει με αυτές τις ανοησίες. Ο ίδιος, πάντως, ευελπιστεί πως η εφεύρεσή του θα βελτιώσει τη σεξουαλική υγεία της πατρίδας του, της Μαλαισίας. 

“Βασισμένη στον αριθμό των κλινικών δοκιμών που έχουμε πραγματοποιήσει, είμαι αρκετά αισιόδοξος πως θα είναι μια σημαντική προσθήκη στις πολλές αντισυλληπτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών”, είπε ο Tang. 
Κάθε κουτάκι περιέχει δυο προφυλακτικά. ΟΚ, θα είναι λίγο πιο ακριβό από τη στάνταρ συσκευασία προφυλακτικών, αλλά το περιμένουμε πώς και πώς και στην Ελλάδα.