Ίσως το πιο εμβληματικό franchise ταινιών όλων των εποχών αυτής της γενιάς. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, LOTR για τους φίλους, είναι δικαίως η αγαπημένη τριλογία fantasy και όχι μόνο των τελευταίων 20+ χρόνων και δεν είναι τυχαίο που μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να παρακολουθούν τις ταινίες εκατομμύρια άνθρωποι. Ο σκηνοθέτης της, ο Πίτερ Τζάκσον, κατάφερε να διαμορφώσει με τον τρόπο του την πορεία της ιστορίας του κινηματογράφου με την τριμερή κινηματογραφική μεταφορά του έργου μυθοπλασίας του Τόλκιν και από τότε, όλα μοιάζουν μικρά μπροστά του.

Τι γινόταν όμως πίσω από τις κάμερες; Σας δίνουμε μια γεύση από τις σπάνιες στιγμές των γυρισμάτων του έπους του Τζάκσον που μπορεί και να σας στεναχωρήσουν και αυτό γιατί, όσο και να το θέλουμε, ξέρουμε ότι όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ειδικών εφέ και τίποτα παραπάνω. Μακάρι όλες αυτές οι στιγμές των ταινιών να ήταν πραγματικές, αλλά δεν είναι.

Στα παρακάτω κλικς (μερικά και από το Hobbit) βλέπουμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να κάνουν παρέα με άλλα μέλη του καστ ή να προετοιμάζονται για την επόμενη σκηνή τους. Δυστυχώς, επιβεβαιώσαμε ότι ο Λέγκολας δεν είναι ξωτικό αλλά άνθρωπος και ότι ο Γκάνταλφ κάνει βόλτες μαζί με τον Σάρουμαν.

Μάλλον θαυμάζουν το σπαθί του Ιλσίντουρ.

Όταν μετά τον τσακωμό τα βρίσκεις με τον κολλητό.

Α, ψεύτικο ήταν το κάστρο τελικά.

Φορούσαμε εύκολα το τζάκετ του Πίτερ Τζάκσον.

Όταν πας για μπραντς και βγάζεις φωτογραφίες για το Instagram.

Δεν φοβάται όσο έχει της γνωστή τριάδα δίπλα του.

Αναρωτιόμαστε τι δώρο του έκανε η Γκαλάντριελ.

Όταν έχεις παίξει στοίχημα.

Σέφλι before it was cool.

Όταν στολίζεις για Χάλογουιν.

Φρόντο-Τζάκσον το ίδιο πρόσωπο.