Από έναν φανατικό του κινηματογράφου που έχει σκηνοθετήσει το Reservoir Dogs και το Pulp Fiction, περιμέναμε μια διαφορετική απάντηση, σίγουρα πιο «ψαγμένη» και ίσως παλαιολιθική, μόνο και μόνο για να διατηρήσει τον μύθο ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις cult δημιουργίες. Αλλά όχι, ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ένας από εμάς. Τη βρίσκει με sitcoms.

Η σχέση του Ταραντίνο με τον κινηματογράφο κρατά πολλά χρόνια, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία, κατά την οποία έγραφε σενάρια και παρακολουθούσε ασταμάτητα πολλές ταινίες. Αργότερα στη ζωή του, κέρδισε τη φήμη του «ειδικού» στη γειτονιά του, ενώ εργαζόταν σε ένα τοπικό βίντεο κλαμπ, όπου έκανε προτάσεις σε πελάτες, από σκοτεινές ξένες ταινίες μέχρι γνωστές επιτυχίες.

via GIPHY

Σε όλη του την καριέρα, ο Ταραντίνο υποστήριξε ότι επηρεάστηκε από τα γουέστερν τις ταινίες τρόμου. Αντλώντας έμπνευση από ανθρώπους όπως ο Σέρτζιο Λεόνε και ο Μάριο Μπάβα, κατάφερε να συνεχίσει τo έργο τους μέσα από τα δικά του έργα. Γενικότερα, το γούστο του είναι άψογο και είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι τηλεοπτικές του επιλογές θα έμοιαζαν με τις κινηματογραφικές. Μπα…

Όχι, η αγαπημένη σειρά του Κουέντιν δεν είναι το The Sopranos ή το The Wire, ούτε κάτι άλλο με αφηγηματικές δυνατότητες του κινηματογράφου όπως αυτές που ήδη αναφέρθηκαν. Ο σκηνοθέτης με κλίση στην κινηματογραφική βία, έχει για αγαπημένη του σειρά το How I Met Your Mother .«Κάτω τα χέρια, το αγαπημένο μου σόου είναι το How I Met Your Mother», δήλωσε. «Το παρακολουθώ από το πρώτο επεισόδιο, οπότε αυτή είναι η μοναδική εκπομπή που παρακολουθώ συνέχεια».

via GIPHY

Προφανώς, ο Ταραντίνο είναι ένας μεγάλος θαυμαστής του ρομαντισμού των mainstream σειρών και έχει αποκαλέσει το HIMYM «ένοχη απόλαυση». Αυτό το είδος τον έχει συγκινήσει τόσο πολύ και παραδέχτηκε ότι έκλαψε. Κουέντιν, όλα καλά;