Οι έρευνες για τη δολοφονία προχωρούν και στα νεότερα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας νεαρός που ήταν μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. 

Ο εν λόγω νεαρός φαίνεται πως έχοντας πρώτα περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. 

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος είναι ο ιδιοκτήτης του δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην επίθεση. Οι αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του μέσω των πινακίδων του οχήματος, καθώς και των video που έχουν στα χέρια τους. 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψή του. 

Παράλληλα, δύο ακόμα άτομα αναζητούνται από την αστυνομία, καθώς έχουν προκυψει στοιχεία πως ήταν στην τυφλή οπαδική επίθεση. 

 

Το χρονικό

Δεκαννιάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που υπέστησαν με μαχαίρι σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές.

Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του.

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.