«Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον εκπληκτικό Σωτήρη Τσαφούλια, τον άνθρωπο πίσω από την καλύτερη ελληνική σειρά των τελευταίων ετών. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει, όμως, είναι η συμμετοχή του Stan στον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ το οποίο, δυστυχώς, δεν θα το δούμε και στο Netflix. Σας ήρθε λίγο ξαφνικό, ε; Και εμάς, δεν θα το κρύψουμε. Περιμένουμε βέβαια και μια επίσημη ενημέρωση καθώς αν δεν εμφανιστεί στα γυρίσματα, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όπως διαβάζουμε σε διάφορα μέσα, ο ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός θα δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Τσαφούλια και ένα έξτρα ενδιαφέρον προκύπτει. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερα και το μόνο που κυκλοφορεί σαν φήμη, είναι ότι θα έχει ρόλο-έκπληξη. Στο άκουσμα της είδησης γελάσαμε. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά γελάσαμε. Μάλλον μας ήρθε στο μυαλό το «Παράξενο παιδί», δεν εξηγείται διαφορετικά.

Aπό κει και πέρα, η σειρά Έτερος Εγώ: Κάθαρσις, ασχολείται με μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες και η ιστορία αυτή έρχεται για να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μήπως ο τεράστιος Στράτος Αντιπαριώτης, στον νέο κύκλο είναι κάποιος καθηγητής; Μήπως είναι κάποιος δολοφόνος; Μήπως τον δούμε απλά στα μπουζούκια να τραγουδάει;

Εκτός από τον Stan, και τους βασικούς χαρακτήρες που υποδύονται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ή ο Πέτρος Λαγούτης, θα υπάρξουν και 51 καινούριοι χαρακτήρες. Επίσης θα δούμε και μια γνώριμη από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την ταινία Έτερος Εγώ. Ο λόγος για τη νοσοκόμα (για όσους έχουν δυνατή μνήμη) με την οποία είχε σχέση ο Δημήτρης Λαΐνης. Μάλιστα, στο νέο κύκλο θα μάθουμε τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι, για τον οποίο η ταινία μάς είχε αφήσει στο σκοτάδι. Άλλωστε στη Νέμεση όλοι θα εισπράξουν τη συνέπεια των πράξεων και των επιλογών που έκαναν και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.