Οι χωρισμοί δεν είναι εύκολοι. Είτε πρόκειται για χωρισμό από φίλο, φίλη, σύζυγο, σύντροφο ζωής, χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές. Ακόμα κι αν είστε εσείς αυτοί που είπαν το οριστικό «χωρίζουμε» ή «δεν πάει άλλο», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσετε από τα γνωστά πέντε στάδια της θλίψης. Είναι η άρνηση, ο θυμός, η διαπραγμάτευση, η κατάθλιψη και αποδοχή, σύμφωνα πάντα με το Mental-Health-Matters. Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για αυτήν την όχι και τόσο όμορφοι εμπειρία όμως, υπάρχουν και οι τηλεοπτικές σειρές. Τι εννοούμε με αυτό;

Οι τηλεοπτικοί χωρισμοί μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε μια προηγούμενη διαλυμένη σχέση ή μπορεί να παρουσιάσει μια εντελώς καταστροφική ιστορία που είστε ευγνώμονες που δεν έχετε βιώσει ποτέ. Κάτι είναι και αυτό. Επίσης, όσο και να στεναχωρηθείτε με αυτό που θα δείτε, στο τέλος της ημέρας ξέρετε πολύ καλά ότι όλα είναι γραμμένα στο σενάριο, σε αντίθεση με τον δικό σας χωρισμό. Ας μείνουμε λοιπόν στους χωρισμούς που είδαμε στις οθόνες μας και ας κάνουμε τους δικούς μας στην άκρη.

Ακολουθούν οι τηλεοπτικοί χωρισμοί που μας έκαναν να δακρύσουμε και να πιστέψουμε ότι μαζί με αυτά τα ζευγάρια, χωρίσαμε και εμείς μαζί τους.

Ρος και Ρέιτσελ, Φιλαράκια

Είτε νομίζετε ότι ήταν σε «διάλειμμα» είτε όχι, και ακόμα κι αν ξέρετε ότι τελικά καταλήγουν μαζί ο χωρισμός του Ρος και της Ρέιτσελ είναι αναμφισβήτητα η πιο καταστροφική στιγμή των Friends. Πραγματικά πονέσαμε. Πέρα από αυτό, οι δύο ηθοποιοί πραγματικά το πήγαν σε άλλο επίπεδο και σε μια κωμική σειρά, ο χωρισμός πονάει διπλά.

via GIPHY

Σέλντον και Έιμι, The Big Bang Theory

Αφού δυσκολεύεται να εκφράσει και να ενεργήσει σύμφωνα με τα συναισθήματά του για την Έιμι, ο Σέλντον αποφασίζει τελικά να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, βέβαια, τον χωρίζει πριν προλάβει να το κάνει. Για μια σειρά που δεν μας έκανε συχνά συναισθηματικούς, αυτό το φινάλε μας ταρακούνησε.

via GIPHY

Τζες και Νικ, New Girl

Αυτό είναι ένα ακόμα τηλεοπτικό ζευγάρι που πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει, μέχρι που ξαφνικά βρέθηκαν μαζί. Παρόμοιος ήταν και ο τρόπος που χώρισαν. Φυσικά, η Τζες και ο Νικ τα βρίσκουν ξανά αλλά είναι ακόμα δύσκολο να τους βλέπεις να χωρίζουν όταν συνειδητοποιούν ότι το μόνο που τους ενώνει είναι η αγάπη και όχι τα ενδιαφέροντα.

via GIPHY

Μπρέντα και Ντίλαν, Beverly Hills

Old school χωρισμός, από αυτούς που σου μένουν. Από αυτούς που μας μεγάλωσαν και από αυτούς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Οι αληθινοί φανς του Beverly Hills δεν θα μπορέσουν ποτέ να ακούσουν το “Losing My Religion” των R.E.M. χωρίς να θυμούνται τον χωρισμό του Ντίλαν και της Μπρέντα. Αυτός δεν ήταν καν ο χειρότερος χωρισμός τους, αλλά ήταν μια οδυνηρή υπενθύμιση ότι ακόμη και το πιο κουλ ζευγάρι της δεκαετίας του ’90 δεν μπορούσε να μείνει μαζί για πάντα.

via GIPHY

Λίλι και Μάρσαλ, How I Met Your Mother

Ευτυχώς δεν ήταν οριστικό γιατί δεν θα μπορούσαμε να τους φανταστούμε χώρια. Η Λίλι και ο Μάρσαλ έμοιαζαν ως το πιο σταθερό ζευγάρι στο How I Met Your Mother όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να χωρίσουν στο τέλος της πρώτης σεζόν, αφήνοντας τον Μάρσαλ να βυθίζεται στη θλίψη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναγκάζοντας τους θεατές να κάνουν το ίδιο.

via GIPHY