Τα έχουμε όλα αυτές τις μαύρες μέρες, έχουμε και τους Τσετσένους, που δηλώνουν έτοιμοι να στηρίξουν τη Ρωσία σε αυτή την εισβολή στην Ουκρανία. Ο Ramzan Kadyrov, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολιτών και μέσων, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή του στη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με στρατιωτικές δυμάμεις, για τις οποίες μάλιστα τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν υποστεί καμία απώλεια. Το θέμα είναι, πως ο ηγέτης των Τσετσένων κέντρισε την προσοχή μας και για έναν ακόμα λόγο. 

Ο Ramzan Kadyrov, μέσα σε όλα, φαίνεται να είναι λάτρης της μόδας. Αυτό δεν το λέμε εμείς, που δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τι είναι παλτό και τι είναι ζακέτα ή που δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το “layering” που λέτε όλοι, αλλά όλοι οι γνώστες της μόδας εκεί έξω. Κάπως έτσι, κατέληξαν ότι ο Kadyrov φοράει αρβυλάκια Prada ή τουλάχιστον μια εξαιρετικά καλή απομίμησή τους. 

Ποιος έκανε viral την προτίμηση μόδας του Τσετσένου ηγέτη; Η αρθρογράφος του Guardian, Carole Cadwalladr, γράφοντας στο Twitter:  «Αυτό μού έκαψε το μυαλό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Ο ηγέτης των Τσετσένων Ramzan Kadyrov φοράει κάτι που φαίνεται να είναι αρβύλες Prada».

https://t.co/dQwmeEpCAP

Έχει σημασία αυτό; Θα αναρωτιέστε. Όχι. Καμία. Προχωράμε.