Θυμάσαι τι έκανες στις 23 Μαρτίου του 2020; Αν όχι, είμαστε εδώ να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη. Ήταν η έναρξη του πρώτου lockdown, η στιγμή που η πανδημία έκανε με θόρυβο την εμφάνισή της και άλλαξε μια για πάντα τις ζωές μας. Στέλναμε μήνυμα για να βγούμε έξω από το σπίτι μας, φορούσαμε μάσκα, πλέναμε τα χέρια μας σχολαστικά και περιμέναμε το πότε θα βρεθεί το εμβόλιο ώστε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω (άλλο που τελικά διχαστήκαμε σε εμβολιαστές και αντιεμβολιαστές). Κλειδωθήκαμε στο σπίτι και ψάχναμε τρόπους ώστε να περάσουμε τον χρόνο μας. Κάναμε ανελέητο binge watching στο Netflix, κάναμε sexting και ασταμάτητο scrolling στα social media. Μαζί μας, σε αυτήν την περιπέτεια, στάθηκαν και οι celebrities. Έλληνες και ξένοι. Θέλοντας να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις, αναζήτησαν την επικοινωνία μέσω των social media και την επαφή με τους fans τους. Ωστόσο πολλές ήταν οι στιγμές που δεν πήγε και τόσο καλά αυτό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την αρχή της πρώτης καραντίνας, θυμόμαστε όλα αυτά τα ηλίθια πράγματα που έκαναν οι διάσημοι, με την ευχή να μην τα ξαναζήσουμε.  

1. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Imagine της Gal Gadot και της celebrity παρέα της;

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

2. Ή μήπως την αντιγραφή του Νίκου Μουτσινά που κρίντζαρε το είναι μας;

3. Τα ασταμάτητα post από την “ζωή στην καραντίνα” του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

4. Το είδωλο Γιώργος Μαζωνάκης σε μία στιγμή παραφροσύνης

5. Η Madonna αποκάλεσε τον Covid-19 ως τον «Μεγάλο Εξισωτή» από μία μπανιέρα γεμάτη με ροδοπέταλα

6. Ο Arnold Schwarzenegger ζήτησε κοινωνική αποστασιοποίηση μέσα από το τζακούζι του καπνίζοντας πούρο

7. Ο δισεκατομμυριούχος David Geffen ευχήθηκε να είμαστε όλοι καλά από το ιδιωτικό του γιοτ

8. Η Kim Kardashian προσπάθησε να μας πείσει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας την κοινωνική αποστασιοποίηση, παρόλο που βρισκόταν κυριολεκτικά απέναντι από τη μητέρα της