Ένα ζευγάρι έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε τη λίστα με τις ακραίες απαιτήσεις για τους καλεσμένους του γάμου του. Το ζευγάρι έγινε viral όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με τη λεζάντα «Hypeing up to tell our wedding guests…», το οποίο συγκέντρωσε 11,4 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια σχόλια σε τρεις ημέρες. Η μέλλουσα νύφη και ο γαμπρός άνοιξαν μια συζήτηση για το αν τα παιδιά είναι ¨ευπρόσδεκτα¨ σε δεξιώσεις γάμου. Επίσης, δεν επιτρέπουν να φέρεις συνοδό και να φορέσεις τζιν. Η Rosko ισχυρίστηκε ότι κανένας από τους καλεσμένους της δεν έχει παραπονεθεί για τους κανόνες της. Προφανώς δεν είναι Έλληνες. Γιατί τότε δεν θα είχαν καλεσμένους στο γάμο τους.

Η Kaytlyn Rosko και ο Tyler Wyatt γνωρίζουν πώς θέλουν να είναι η ημέρα του γάμου τους και δημιουργούν ξεκάθαρους κανόνες για τους καλεσμένους τους εκ των προτέρων. «Το να βάλετε έναν dress code, να ζητήσετε να μην παρευρίσκονται μικρά, κ.λπ., μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ολόκληρης της δεξίωσης. Ο προγραμματισμός της ημέρας του γάμου σας έχει να κάνει με τον αυτοσεβασμό σας, γιατί όλοι γύρω σας πιθανότατα θα προσπαθήσουν να σας προβάλλουν τα δικά τους θέλω. Ακούστε το ένστικτό σας καθώς παίρνετε μερικές από αυτές τις σημαντικές αποφάσεις» λέει η μέλλουσα νύφη στα βίντεο που ανεβάζει. Φοβάμαι ότι θα απογοητευτεί όταν δει τα δώρα από τη λίστα γάμου στα ράφια τους.

 

@kroskxx this was way harder than it looks ???????? #ImoniCarly #EasyWithAdobeExpress #weddingtiktok #2022bride #brideinspo #altbride #weddingplanning #octoberwedding #bridesoftiktok ♬ original sound – PJack 17