Ας υποθέσουμε ότι είδες το βίντεο κλιπ του “Nomad” της Σtella στο γραφείο. Λογικά αυτά τα λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξουν το mood σου. Ψαρόβαρκα, βραδινές λήψεις, αισθητική που μας θύμισε καμπάνια Aimé Leon Dore ήταν αρκετά για να μας κάνουν για λίγο να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε πως είναι μεσημέρι και τρώμε τα νιάτα μας στην Αθήνα του 8ώρου και τον άβολων καρεκλών γραφείου. Κάπως μεταφερθήκαμε σε ψαροκάικο, σε νησί, σε θάλασσα βραδινή, κάπως ζεστή και σκαλωτική συνάμα και το μόνο που μας λείπει είναι λίγο ούζο, με όσο πάγο χρειάζεται. 

Σε άλλα νέα, η Σtella σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί το επίσημο βίντεο για το “Nomad”, το οποίο αποτελεί το τέταρτο single της από το “Up and Away”, το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας στην ιστορική Sub Pop.

Γυρισμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σε μια παραδοσιακή ελληνική ψαρόβαρκα, το βίντεο του “Nomad” βρίσκει τη Στέλλα μέσα στο πέλαγος, να τραγουδά κάτω από το φως του φεγγαριού.
 
Το “Up and Away” θα περιλαμβάνει το “Nomad”, το “The Truth Is”, το “Charmed” και το ομώνυμο κομμάτι “Up and Away” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2022 παγκοσμίως από τη Sub Pop. Ηχογραφήθηκε μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου μαζί με τον Άγγλο παραγωγό και βασικό μέλος των Swet Shop Boys, Redinho και θα αποτελεί τη δεύτερη διεθνή δισκογραφική δουλειά της Σtella.

Σε περίπτωση που το έχασες, δες το βίντεοε εδώ, μας ευχαριστείς αργότερα: